Zdravim, znamy si ide kupovat ojazdenu Skodu Fabiu a potrebovali by sme zistit aky je rozdiel medzi jednotlivymi verziami tohto modelu a to konkretne vybavy: 1. Ambition, 2. Ambiente, 3. Elegance, 4. Active, 5. Green line. Ktora je najlepsia? Diky
Jedinu fabiu, ktoru by som kupil ( ale jedine zene do mesta ) je monte carlo verzia.
Ale ja proste nechapem, preco si toto niekto kupi. Ako si niekto moze kupit toto (ne)auto. Ved je to auto ako za trest. Smutne, smutne, smutne!
A este mozno jednotkovu RS s ktorou dokaze byt niekedy sranda, vozil som sa aj v seriovych az po posteklene na cez 300HP. Fabie mali vzdy od veci podvozky, nepohodlne sedacky ale za to tato jednotkova mala perfektne vyladenu prevodovku. Co sa tyka vybavy, ani sa nejdem vyjadrovat. To si vies dohladat na internete. Ta v plnej vybave ma co? Aj elektricke okna? ma to aj servo? Boze moooj.
@gnomeslayer na jedno zabudaju v skodovke. Noci oktaviu mám dvojkovu. Silou mocou v posledmej době z něj chcu spravit mercedes alebo BMW. Predrazena cena při nákupem novej škodovky je aj škoda hovořit. Na mojej oktavii mám zazitok lem vtedy ked tomu riadne davam v 6ke, to ma! Automaticku převodovku 6 st.DSG. Mne to stačí, ale druhy raz by som to nechcel. Lebo je to celkovo slabý motor 105 koni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale ja proste nechapem, preco si toto niekto kupi. Ako si niekto moze kupit toto (ne)auto. Ved je to auto ako za trest. Smutne, smutne, smutne!