Škodia domáce zvieratá pri alergii na roztoče?? :(
Ahojte..potrebovala by som radu.Už dlhú dobu mám problémy so svrbením a následne začervenaním kože a tak som si bola dať urobiť testy,či to nie je alergia.Prišlo sa na to,že mám dosť silnú alergiu na roztoče.Všetky plyšáky,koberce a záclony museli ísť oka
@nessa1 to je uplne individulane.. napr. ja mam alergiu na psa (podla testou) a mali sme psa a nic mi nebolo proste beriem Zodac a som OK ale poraď sa o tom s lekarkou.. tak urobiš najlepsie
ja som tiež na to alergický ... ale aj tak mám domáce zvieratá a nič mi to nerobí asi som si zvykol alebo ja neviem ale lekár hovorí že by som nemal mať zvieratá ...
Ak sa o zvieratku budeš starať, tak sa ničoho nemusíš obávať ... To máš ako s ľuďmi- keď sa napr. o vlasy nestaráš, máš vši.. čiže hygiena a pravidelné čistenie klietky- a nemusíš sa obávať Len neodporúčam ako podklad do klietky piliny... skús sa poradiť v akvaristike... A ak si alergickána roztoče, tak zmeň aj matrac- tam je ich najviac
nie, nebude ti to vadiť ... roztoče saudržujú najviac v perí, tak okolo postele a tak, v takých zakutraných miestach , v prachu a najviac ich je, keď sa kúri, treba veľa vetrať a umývať podlahy a tak... kľudne ti ju môžu dovoliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov