Takto, stále sa neviem rozhodnúť medzi Vš, bavilo by ma viac predmetov, a jedným sú aj dejiny histórie, nemyslím však Veľkú Moravu len a pod., myslím celkovo .... Ale akosi sa mi nedarí to nájsť na nete, nevie niekto na ktorých školách sa to dá študovať,
@greyness lenže história samotná nemá veľmi využite, pokiaľ nerobíš nejakého vedca alebo učiteľa dejepisu.. príp. archeológa atď.. musím to byť s niečím spojené
@farfala studujem na inej skole...historiu som zral tak, ze v piatok vecer som radsej nesiel von a pozeral som dokumentarny film o financovani tretej rise alebo som cital knihu o Alexandrovi Velkom...ale pohlad na latinu ti zmeni priority...
No vážne by ma nenapadlo že to budú dejiny histórie... ďakujem moc mi to pomohlo, ... ale socialne práce ani právo a pod nechcem, chcem čisto historiu, ... ale neviem na ktorej univerzite ... a ked tak učiť ten dejepis nie je najhoršie,... ale myslím že mám väčšie priority.... ako ziapať po študentoch....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ci mas na to gule, neviem.