Škola je tu.. kto sa teši každý píše, že spolužiaci atd.. ale naozaj sa tešíte ? ja mám triašku už len keď pomyslím n testy a... vlastne všetko okolo toho ,. strey strašné aj keĎ je to nuda byť len doma :.d ...
tak čo -? tešíte sa ?
Zažili ste
ja sa netesim...ale planujem sa ucit aj setko okolo toho...A kedze som mensi individualista.,takze ked cem ist von idem s kamosmi,ktori urcite nie su moji spoluziaci/to ma deptaa .ale ina vyska-prvy rocnik...neviem co mam od toho ocakavat
ja som si spomenul az dnes pri obede ze sa ide do skoly ked sa sestra pytala ze co na seba...esteze ma heglo ze zosity nemam tesco ma zachranilo idem do kvinty - ss - som zvedavy asi 5 min
neteším sa vobec...ze spoluziaci a haluz s nimi?.. s ktorými chcem sa stretnem aj mimo skoly nepotrebujem na to skolu.. proste.. vstavanie,stress,ucenie.. nepotrebujem to.prazdninky 4EVER
Ja v škole dosť často spím, takže niekedy ani netuším, o čom je reč no a preto som z matiky také drevo asi toho roku chce so mnou sedieť v lavici minimálne 5 ludí no fasa, štyroch sklamem :/ a celkovo sa ani trošinku netešííím lebo nenávidím školu a celé učenie a kašlem a teším, jak máme ten šachový klub, tak budem hrať šach! a armwrestlingové súťaže nato sa teším len
HAHAHA ja sa teším jak malé decko ...ja som napr zažila,že učitelovi trčaly tigrované slipy ....alebo jak spolužiak povedal dejepisárovi ktorý mal na nohavici prach od kriedy"pán učitel tu ste zajebaný" to nemalo chyby
@6 kto vymyslel skolu? ja viem ze sa ti tam nechce, poznam len strasne malo ludi, ktorym sa chce ucit lenze keby skola nebola tak teraz by si dakde tazko v riti bola, by si sedela v jaskyni zabalena do medvedej kozusiny, v rohu by ti vrieskalo minimalne 5 deti a piekla by si si dakde nad ohnom dive prasa... Keby Jozef II. nezaviedol povinnu skolsku dochadzku, neviem kde by si ty teraz bola... ale za pocitacom isto nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ak chcete vediet ako:
Priviazte kofolu o lano.
Jeden nech lano pevne drzi a druhy nech ju vysmari von.
Nemaju na to ako prist
zasa sa pozerat na tie učitelske ksichty OMG noo stretneme sa o 8:00 hod crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a povim vam,mala som ujeby smichu na nekerych jake zmeny podstupili