Tento semester mi mimoriadne nevyšiel ... zrejme to bude medziročník . Ochudobním rozpočet o "pár" € ... To ma najviac hnevá chcem len počuť ako ste sa prežívali tieto momenty ... lebo ja neviem čo so sebou stres , sebavedomie na bode mrazu ... al
tak ja som bol na toto pripraveny dlhsie kedze som nestihal dorabat vsetko co uz na intakoch mali spravene....to by bolo v pohode ale momentalne mam ovela vacsi pruser ...vyzera to na vyhadzov
ach jaj tak to ma mrzi ..ale neboj sa poznam dost ludi ,co im to tiez tento rok nevyslo ..takze ked tak ti to pomoze ,to sa stava a niesi v tom sam ...
ale ..naco plakat nad rozliatym mliekom, zivot ide dalej , takze nezufaj a narok zamakaj , aby aj rodicia videli ,ze sa snazis a ze ti na tom fakt zalezi
prave dnes vecer sa mi snivalo, ze som nespravila opravnu skusku a ze ma vyrazili , strasny pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale ..naco plakat nad rozliatym mliekom, zivot ide dalej , takze nezufaj a narok zamakaj , aby aj rodicia videli ,ze sa snazis a ze ti na tom fakt zalezi
prave dnes vecer sa mi snivalo, ze som nespravila opravnu skusku a ze ma vyrazili , strasny pocit