Chodiite si do skolicky len pospat po priipade odsediet vyucko alebo je pre vaas skola haluz a tesiite sa na dalsie trapasy,ktoree vyvediete....??? hmmm?
hh v skole je to fajn hh hlavne ked tam maas super spouzakov a ze je vac srandy ako uecnia hh teedy sa mi tam aj ste ist hh alee nekedy tam je nuda (len nekedy)
ja mam skolu rada chodim tam lebo je tam sranda,mam tam kamošov,dačo mi pribudne do hlavy,pokecam si,nasmejem sa poriadne a najem sa čo viac môžem chcieť?
pre srandu, pre spolužiakov, aby som sa občas prihlásila, keď náhodou viem aby som sa tvárila múúúdro, keď niečo neviem, aby som sa hádala, mlátila so solčancami a krnčanom a aby som zmaturovala
Prídem, všetci na mňa čumia, cez hodiny spím,cez prestávky som záhadne oživená a beháme po škole s kamoškami, kecáme smejeme sa, zazvoní a ja zase dobíjam energiu odídem a konečne nik nečumí
My si tam chodíme posedieť, porozprávať, pohádať sa s profákmi,že načo chodíme do školy ked všetko máme na nete a pod... Aj tak sme tam len 3dni v týždni a to len do mája
Asi najlepsie je na vyske, lebo sak tam sa moc netreba priebezne ucit, ale aj zakladna, to boli haluze
Kazdopadne, lepsie je chodit do skoly ako do roboty!!! Tak si to uzivajme kym sa da...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Kazdopadne, lepsie je chodit do skoly ako do roboty!!! Tak si to uzivajme kym sa da...