Ahojte.Prosím vás neviete o nejakej vhodnej vysokej škole v Prahe ? najlepšie nejakej jazykovej ... ale som počula že tlmočníctvo je tam strašne ťažké nejaký nápad ?
nuž, ber to tak, ťažké, ľahké, je to Praha, úroveň škôl je tam každopádne vyššia než tu, samozrejme, svoje muchy má všetko, ale na Karlovke tých jazkov nájdeš ako nasr...no, veľa...
@majajaj Nie nie, záleží na škole Ja študujem v Olomouci, na Palackého, dokonca dva jazyky XD Čo sa angliny týka, tam je vyučujúci jazyk angličtina, takže je bezpredmetné, kto odkiaľ je. Ad japončina, tam nie je žiadny problém, vyučujúci slovenčine poväčšinou rozumejú, ak nie, neriešia to, moja skúsenosť je, že tu každú chvíľu zakpnem o nejakého nového Slováka
@biancadetolle , nejak som nechodila na birdz, ale v dohľadnej dobe ti pošlem TSku
@majajaj , možno je to rozdielne na školách kde je zameranie na prekladateľstvo, každopádne ja študujem filológiu, dôležité je česky rozumieť, a nie vedieť gramatiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@majajaj , možno je to rozdielne na školách kde je zameranie na prekladateľstvo, každopádne ja študujem filológiu, dôležité je česky rozumieť, a nie vedieť gramatiku