dopadol zle, skola je fajn ale ti ludia....resp ti starsi vyzeraju byt ok ale moji spoluziaci...fuuha hroza..a ja som tak velmi dufala ze to bude fajn..
no ja neviem ake mam mat pocity... ludia v skole no neviem neviem ale skola je zevraj fajn .. ale mala som neskutocnu tremu ked som tam isla dnes.. prvy krat..heh
noo neska som bola na OA..take zvlastne..boozenky ale nastastie som nebola jedinaa, co mala treemu preco sa len ja tak tazko zoznamujem s novymi ludmi?!! tak to na sebe nenavidim!! moc
Z prveho dna nemozem mat nejake velke dojmy to sa uvidi po par mesiacoch ci si budem dobre rozumiet s novymi spoluziakmi,kedze som prestupila zase do 1.triedy a nejaky rok som stratila Ale mam vyhodu ze oproti ostatnym spoluziakom viem ako to na skole chodi
co ja vjem ...mne bolo fajne ..aj ked sa riaditel dlho vykecaval ako vzdy ...tak ale noa .. uz taka zmena po tych prazdninach .....a zasa starii znaaami ...--super sa mi pacilo ....len ten rozvrh by som niekde odhodila ...
keď som šla ja prvý krát na strednu tak som si všimla že máme málo chalanov Ale sú super skoro všetci.. niektoré baby fakt nemusím ale to je len minimum.. teraz prišli dve new baby ani o jednej som nič dobré nepočula tak uvidíme čo to bude zač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov