aaaaaaaaaaa. zajtra sa ide do školy a tote samé písomky ...sakra... a teraz kď konečne nasnežilo neda sa dajak predĺžiť vianočné prázdniny? šak kalamita vonku
Ani mi to nespomiiiiinaj .....fuj skola prec snou a hlavne teraz uz mam len tyzden na opravu znamok to nesstiham..co nestiham som leniva ucit sa leb aj tak tomu nechapem .. sakra co mam robit ....asi sa na to vyserem a budem mat 4 na vysvecku a doma ma zabiju ale to nevadiii
55lienka : sak toto , bezne stavam o desiatej a zrazu vstanem a siestej no uff. pochybujem mala som si to trenovat uz skorej sak v skole jaky zabijak pisomky a newem co ..a mi zaspaty an tabulu kukat budeme ..
no veru aj mna stve ten sneh...ale zajtra nevstanem,ja som si cez prazky prehodil rezim,ja som v noci zil a cez den pekne spal takze asi prve dva dni v skole budem sapt
ehm..bude zaberacka tento tyzden .. uz len s tym vstavanim a este nie zo vsetkymi pisomkami a odpovedami len aby sa mi desatine cislo na moje kalkulacke pri pocitani priemeru vysplhalo hore
lindush4 : ja som mala na plane citat werthere.. zcoho mam referat pre milu pani sabolovu ale nechce sa mi som precitala 40 stran a potom ze fuuj konec som zalozila knihu a uz prah je na nej
No mne zajtra zacina najhorsi tyzden tento polrok same pisomky, testy, skusanie nieco hrozne aj sa bojim ist do skoly aspon ze zitra idem az na druhu hodinu a vypadnem zo skoly az okolo 15.30. To je nieco hrozne tam zomrem urcite
no ja si to dako predlizim, zajtra do skoly v stredu si pojdem prepisat auto, a potom ete dva dni to dako prechodim tam a potom mam cely tyzden prax a je to super,ale potom zase zapeky do skoly tyzden a zas prax a zas skola prax skola prax skola prax skola a potom by mohol byt uz aj koniec roka nie? nebolo by odveci, co vi na to??
Patrisha...niekto tu musi byt aj tak inteligentni ako my hej ne...tazku hlavu si clovek robi zo vsetkeho pre nho doleziteho a vtedy bol monitor klucova znamka
Lindush4 : sak toto lenze chapes na zakladke je to v pohode vacsina to zmakne spolu z ucitelmia le co my ?? sak my sme brutal ticho mali v triede setko uplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A skola?Dost mi tiez do smiechu nieje Sa len bojim ci vstanem o pol 6 ked dnes som vstala o 10
Patrisha veru treba sa premoct to pojde ale kurwa tazko
Plačeeeeeeeeeeeeeem :/