@grapfruit čo kebyže robí tvoja mama učitelku a nejake sproste decko, ako napríklady ty, napise, že "grapfruitova mama je ku*va" to by sa ti velice páčilo, že?
@tomas tak u nas to tak bolo... my sme boli taka zvlastna trieda.. skor taki normálny a neradi sme medzi seba pustali nejakych "zlych"
a nieje to náhodou este aj tak, že tí najvacsi machri su debili??
Prvých sedem rokov som bola na škole, kde vládla anarchia, učitelia tam pracovali za trest, tretina žiakov bola z Luníka IX..a robili sa také veci, že..škoda reči.
neznasam ludi co nicia veci...sak ako sa skola snazila aby to bolo vzdy vsetko pekne ale onu to musei zakazdym dojebkat...stenu povybyjat vsteoo popisat farbu zoskrabat a pod..by som ich vyvrazdila nevedia si vazit veci
al este po podlahe a lavici...no prost ked uz sme sa zbalili a uz som nemala matikuotvorenu aby som si carbikala po nej vzdy som aptrila k tym "neoblubenym" takze neslo ziadne "vyssie ciele"
mame kamerovy system..nemozeme jedine co robime si kreslime po laviciach(VLASTNOrucne malovanych) ale normalne obrazky a citaty bez nadavok..proste..pohodka
neisala, a velmi sa mi to nepaci , je to hrozna devastacia , nam tam dali nove wc a ked som tam isla po par rokoch skoro som ich nespoznala, akoby tam zili opice zaujimave je to co sa vravi ze kulturu naroda spoznas podla zachoda
U nás sú popísané záchody od jednej baby ktorú opustil chalan a tak si tam asi vyliala srdco či čo.. Na záchodoch sú ešte písané mená chalanov,ale po škole nikde nič,iba na lavici máme grafity,ale to je všetko...Ak nakreslím,tak ceruzkou a potom vygumujem
na tejto škole nie a ani na tej predtým...ale tu máme spolužiakov,ktorí robia hovadiny typu skrývanie prezuviek na chlapčenské zachody...ale po stenách nepíšeme
Jediné kam som písala bola lavica, na ktorú som písala len ceruzkou a navyše som ju vždy na konci roka potom čistila, šmirgľovala a premaľovávala.
Čmárať po stenách, záchodoch a pod. je podľa mňa absolútne blbosť. Nič vám to nedá, akurát potom ničíte školský majetok - a potom sa platí za opravy a podobne a ľudia sa čudujú že neostanú peniaze na iné veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
bohužial, dneska kto to robí je najvacsia macher....
deti sprosté...
@tomas tak u nas to tak bolo... my sme boli taka zvlastna trieda.. skor taki normálny a neradi sme medzi seba pustali nejakych "zlych"
a nieje to náhodou este aj tak, že tí najvacsi machri su debili??
Ale nikdy sme po ničom okrem tabule nepísali.
Najobľúbenejší alkohol: Fernet Stock Citrus Najobľúbenejší alkohol: Fernet Stock Citrus Najobľúbenejší alkohol: Fernet Stock Citrus Najobľúbenejší alkohol: Fernet Stock Citrus ....TOTO JE VTIP?
@25 nuž čo.. chlapec sa učí odmalička..
fuj fernet....
Jediné kam som písala bola lavica, na ktorú som písala len ceruzkou a navyše som ju vždy na konci roka potom čistila, šmirgľovala a premaľovávala.
Čmárať po stenách, záchodoch a pod. je podľa mňa absolútne blbosť. Nič vám to nedá, akurát potom ničíte školský majetok - a potom sa platí za opravy a podobne a ľudia sa čudujú že neostanú peniaze na iné veci...
Ani tí najvačší machri to nerobili, mám taký pocit, max lavice.