skoro vždy cez slovenčinu do mňa hádžu tí za mnou papiere...už mi to začína vadiť...normálne slovo nepomáha..keď dakomu z nich dačo poviem tak to on nie to on nie a už to neni sranda..ja neviem ako mám postupovať či si mám dakoho chytiť po śkole a vytries
Neprestane to, dokiaľ sa budeš chovať v škole ako "retardovaný"... Proste treba byť viacej sebavedomí a normálne im povedať, že sa ti to nepáči... A ak to nezvládneš, tak potom ich môžeš za to po škole zbiť
Mňa by môj spolusediaci tak rád šikanoval,ale má smolu že sa nenechám A on má naozaj 18rokov,a správa sa jak jebnuté decko,šťuchá,čarbe po mne, a drgá,a ja mu robím to isté
@pershing363 hej hej ale nemysli si ze som hned ponich vyskocil , respektive ponom, som ho upozornil. Ale aj teraz si navzajom zo spoluziakmi robime zle srandu a taak , ale v norme vtedy to bolo vysoko nad mojim limitom ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
( » www.birdz.sk/forum/vies-lusk...
)
(už dlho som plánovala použiť toto slovné vyjadrenie
@20 ak by to už moc preháňali,postavil by som sa a najebal by som aj jednemu aj druhému
dostal som poznámku za vulgárne vyjadrovanie sa ale už sa to neopakovalo ... kto vie prečo ale zabralo to
Ak sa trafíš, tí privalení boli páchatelia.
@penachim Tak by ma zaujímalo, že koľko máš rokov?
Osobne by som im pridrbala, ale mne sa také niečo nemôže stať, ja mám proste rešpekt, ani nechápem prečo.