na základnej som hodil dymovnicu z prvého poschodia a decká pod nami otvorili okná a všetok dym nafúkalo dnu...no a všetkým musela byť zrušená posledná hodina kvôli tomu smradu
@darkkizz nie! So mnou oni mali problémy, keď že si nevedeli so mnou rady, lebo žiak ohľadom učenia a reprezentácie školy som bol výborný. Len to správanie nič moc.
CO ja viem... ak sa pocita to, ze som mala opletacky za "podpalenie skoly", tak asi trosku ano. A ak sa pocita este asi tak... tisictristopatdesiattri veci pomimo toho, tak vlastne tiez ANO.
Nie, buď som mala šťastie na tri školy s nastolenou anarchiou za sebou, alebo mám záhadné osobné čaro, vďaka kt. mi všetko prejde.
Naposledy sa ma ako piatačku pokúsili zdrbať za to, že som hádzala po spolužiakovi kusy nábytku (ja som začala), keď nás na päť minút nechali samých v triede. Nakoniec navrešťali naňho, že ma vyprovokoval
@fxx A keď mi hrozila 2 zo správania. Za to že som kopol spolužiaka do roskroku. (nechtiac keď ma strčil iní spolužiak). :p Ale už také niaké veľké problémi nemám, naštastie.
@narazuvzdornaa stačí keď ste dobrý kolektív, kde nemáte práskačov, a nikdy na nič vám neprídu. Najčastejšie totižto vznikajú problémy až potom, keď vás nejaký dobrý kamarát poctivý pán komunista práskne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@marleymt celkovo, taký problém ktorý fakt vážne trebalo riešiť
ale nič také sa mu nestalo (na štastie)
asi nikdy, nemyslím, že by som robila nejaké problémy
ak sa za vazny problem povazuju otvorene hadky s vyucujucim a ignorovanie jeho velmi rozumnych pokynov
Naposledy sa ma ako piatačku pokúsili zdrbať za to, že som hádzala po spolužiakovi kusy nábytku (ja som začala), keď nás na päť minút nechali samých v triede. Nakoniec navrešťali naňho, že ma vyprovokoval
Deti,vy ste kokoti.
@imosk pre mňa za mňa aj muflón,či aj slon
Ale ako to čo @35 napísal to je fail jak...slon?
I keď nič výnimočne poburujúce nerobím. Totiž, nie pred dôveryhodnými svedkami.
Rozbil som hajzel , vyhodil stolicku z okna
A inač si si istý že som si dal pravý vek do profilu ?
@imosk nezájem