Nie. Strašne sa neteším, keď si uvedomím, že škola už pre mňa nie je o "tu máš a nauč sa to", ale o samoučení a samostatnosti, ktorou zrovna nedisponujem.....
mám rada začiatky ..pretože aspon mam sancu nachytat dobre znamky..aj ked niekedy to nie je celkom super,pretoze treba dost zabrat..ale tak zase nie je vyborne ani v januari sa ucit ostosest preto,aby som si nejake opravila..
inak sa tohto roku trochu bojim,pretoze nastupujem do novej skoly a musim si zvykat na novych spoluziakov,"zaposobit" na ucitelov atd..
@prodigy1 no veď na základke čo som chodila 2 roky na nemčinu to mi vôbec nevadilo. tam ma mali učitelia rady... . síce aj tu na strednej am majú:d..okrem triednej nemčinárky..:/ ale tak tam sú tie nesympatie vzájomné..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aaale co, treba sa niekedy tesit aj na to, na co sa netesime mozno - moja nova teoria, ktora neviem ci dava zmysel
inak sa tohto roku trochu bojim,pretoze nastupujem do novej skoly a musim si zvykat na novych spoluziakov,"zaposobit" na ucitelov atd..