Ahoj.Viem že mám len 14 a že rozmýšľam veľmi dopredu.Chcem sa opýtať:stredná škola s odborom psychológie asi nieje,teda by som šla na gymnázium.Odtiaľ predpokladám že sa dá ísť už na vysokú z psychológiou.Aké mám potom možnosti keď vyštudujem?To budem rob
@semhamforas no tak keď sa tam dostanem...nebude to za hovno...uvidiš : D treba zdvihnuť laťku : D keď ma nezoberú pojdem do anglicka lebo tam som už prijatá
presne tažké sa je s tým uplatniť niekde... tiež som nad tým teraz niekedy rozmýšlala, ale ak preto nie si "stvorená" tak nezarobíš ani na mastný chleba .... ale samozrejme ak ta to baví
Pedagogická a sociálna akadémia. Ale najlepšie je ísť na gymnázium, ale v podstate to máš jedno.
A prečo si myslíš, že máš na to ešte čas?, Vôbec nerozmýšľaš dopredu.
+ ľudia hore, (ako poznamenal @semhamforas ) majú pravdu, ale pokial si si istá, že by ťa to bavilo, tak sa nenechávaj odhovoriť. Ja som jednu dobu chcela robiť detskú, ale nebola som si istá tak idem na gymnázium, aby som mala ešte čas na rozmýšlanie.
preco na gympel? na psychologiu ta zoberu hoci aj z elektrotechniky... nechapem tymto gymplomaniam.. potom ze je tazke zamestnat sa ako upratovacka, predavacka v tescu, kopac kanalu a podobne, ked je to samy absolvent gymnazia, ktory neuspel na vyske...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Stylom akym sa k nemu pristupuje je prakticky vacsina ludi, co tam pracuje nanic.
A prečo si myslíš, že máš na to ešte čas?, Vôbec nerozmýšľaš dopredu.
+ ľudia hore, (ako poznamenal @semhamforas ) majú pravdu, ale pokial si si istá, že by ťa to bavilo, tak sa nenechávaj odhovoriť. Ja som jednu dobu chcela robiť detskú, ale nebola som si istá tak idem na gymnázium, aby som mala ešte čas na rozmýšlanie.