už som vygooglila... SOŠ nie sú dobre školy kvôli tomu, že majú v názve to SOŠ, ak budeš chcieť ísť na výšku tak ťa budú brať ako z učilišťa (ako brali mňa)
neviem, ako je dobrá tá škola, ale priemyselný dizajn je veľmi dobré študovať
vidím to najmä teraz, keď som na fakulte dizajnu vo FIN a sledujem okolo seba študentov a ľudí, do koľkých projektov a workshopov sa môžu zapájať. dá ti to omnoho viac.
Urcite gymnazium. Ak aj na to nemas znamky, skus to. Nebude sa ti darit, resp. zistis ze si LENIVA na to sa ucit, prejdes na SOS. Tie osnovy su uz prisposobene na to, ze aj ten co sa neuci skolu prejde aj zmaturuje.
na ivansku chcem ist hlavne preto lebo tam budem robit nieco co ma bavi zatial co na gymnnaziu umriem vsetci hovoria ze umenim sa mozem zapodievat aj popri gymnaziu ale to sa podla mna neda a ked vidim ze na gymnazium sa dnes dostane uz skoro kazdy tak stracam moju predstavu o gymnaziu kde by mali byt len ty co maju nieco v hlave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Máš smolu
no v 15tich, uz mas absolvovane aj tri rozne stredne skoly, takze to tvoje hodnotenie je urcite relevantne
vidím to najmä teraz, keď som na fakulte dizajnu vo FIN a sledujem okolo seba študentov a ľudí, do koľkých projektov a workshopov sa môžu zapájať. dá ti to omnoho viac.