Akurát teraz píšem každodvojtýždňovú interpretáciu básní na literatúru a potom ma ešte do piatku čakajú nejaké úpravy DP (tiež z literatúry a tiež z poézie a ešte mám rozpísanú seminárku na Juráňovej knihu Žila som s Hviezdoslavom ... A dúfam, že už nikdy nebudem musieť písať seminárne práce lebo toto sú moje posledné práce a dokonca tento týždeň mám aj posledné vyučovanie, potom už len štátnice ... ups
clanok o tom, ze oznacit ludi, ktori protestovali 17. novembra a pridali sa tak k iniciative Bojujeme za gastro (nehovorim o organizatoroch) za fasistov je blbost
a caka ma praca z metodologie, ale to odkladam, lebo odovzdat to mam az 17.1
dizertačku o kreatívnom potenciáli PSK, pripravujem publikáciu o type sociálnej politiky a úmrtiach na COVID19 v USA a štátoch EÚ a druhá publikácia by mala byť o učebných štýloch, kreativite a profesijej orientácii
vďakabohu nič, vlastne jediné čo som písala tento semester bola prezentácia na tému Dúška Tymiánová (jej základné vlastnosti a klinické štúdie o nej) a robila prezentáciu k tomu
Prišla som napísať, čo píšem, lebo už nevládzem, keď zrazu pozerám, že pravdepodobný školiteľ jedného z vás je moja nočná mora a tie spomienky naňho mi akurát úplne dodzigali deň.
@purpledrug666
nie som to náhodou ja? nejako vydedukovala som, keďže si tiež z východu a môj školiteľ nie je veľmi obľúbený, za 4 roky som si aj zvykla, aj ked niekedy bol problém, vyberala som si podľa témy, lebo bola blízka mojej diplomovke, tá škola ale nie je moja alma mater a robím to externe, nakoľko učím na ešte inej univerzite
@marjy77 že ja mám na starosti iba to, aby sa cítila čo najlepšie, aby mala splnené všetky bio-psycho-socialne potreby..... Nemám sa starať o to, aké lieky sa dávajú, ale iba o to, aby boli podané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a caka ma praca z metodologie, ale to odkladam, lebo odovzdat to mam az 17.1
*male lower urinary tract symptomps
Alebo sa o to aspon snazi.
nie som to náhodou ja? nejako vydedukovala som, keďže si tiež z východu a môj školiteľ nie je veľmi obľúbený, za 4 roky som si aj zvykla, aj ked niekedy bol problém, vyberala som si podľa témy, lebo bola blízka mojej diplomovke, tá škola ale nie je moja alma mater a robím to externe, nakoľko učím na ešte inej univerzite