ani nie tak konkrétne škola, ako jedna tehotná pička čo máme v triede...
dobre ja beriem že je tehotná treba na ňu brať ohlad, ale netreba to preháňať!šak si za to môže sama!ma 17 rokov, a nechá sa nabúchat...je to rozum...každú hodinu sa c
heh no poznam to i ked moj aspoluziacka je schyzofrenicka a vyuziva to mno asi je to take iste nic v skole nerobi a ucitelov hovori ze do skoly chodi len symbolicky skratka je to na p...
nudím sa tak budem odpisovat tupec si ty, tažko sa to vysvetluje ale ide o princíp...musela by si vidiet to správanie, tie ksichty...a narážal som an to že jej všetko tolerujú....
za to že je tehotná je nejaký nad-človek?dobre veď chápem to že je tehotná, ale aj tak mi to nepripadá fér...
Tupec si ty,lebo sa nevies vzit do tvojej spoluziacky...si s nou skoro kazdy den a odsudzujes ju ako keby bola nejaka ciganka ,ktora chce byt cim skor nabuchana...Si magor k tomu...Urazat nieco co Za cely svoj zivot nepochopis...Mozno jej dieta ti raz vyoperuje apndix...
Sabini: ako sorry, ale myslim, ze ma pravdu. To ze je tehotna este neznamena, ze sa jej musi vsetko odpustat. Ked jej je zle tak nech ostane doma, zaridi si individualny studijny plan a ma to.
myslim si, ze na jednej strane mas pravdu, ale na druhej aj nie. ty v zivote nepochopis, ake je to, mat v sebe dieta. a ozaj nemozes vediet, ci jej nebyva zle. mozno to je tak, mozno nie, ale odsudit ju vopred a nic o tom nevediet - navyse ju vobec odsudit za to, ze je tehotna...to mi tiez moc vyzrele nepripada...
A ešte chcem povedať... A čuduješ sa učiteľom? Načo sa s ňou majú rozčuľovať? O 3 - 4 mesiace bude rodiť, čo znamená, že potom tak či tak zo školy odíde, tak kašlú na to.
To Tommyhot: ak si narazal na moj prispevok, tak ja som nikde nepovedala, ze ju maju chvalit, za to ze otehotnela. ale stalo sa a stat sa moze KTOREJKOLVEK ZENE!
a neviem, ale nemam rada, ak sa chlapi takto vyjadruju k temam ako su napriklad tehotenstva alebo interrupcie, nieco co v zivote nezazili ani nezaziju.
mozno je to feministicky nazor, ale ako vy mozete hovorit o tom, ako sa citi tehotna zena?
-vacsina veci co spominas v tvojom prispevku su dohady o ktorych pravdivosti nemas ani sajnu(napr.cital som na nete....pocul som atd.).Cize tieto nemaju ZIADNY vyznam,pokial nie su potvrdene.
Po druhe:
-kebyze som ja v jej pozicii,asi urobim nieco podobne.Skusim Ti to vysvetlit(aj ked to bude tazke) redstav si,ze si tehotny(ups,a uz sme sa zasekli... ).Vies,ze do skoly uz v tomto roku nema vyznam chodit,lebo aj tak v marci rodis,LENZE ak budes chodit,dostanes peniaze.A este mi povedz,ze by si ostal doma!
A to ze nic,nerobi-a tebe by sa chcelo keby si vedel ze nemusis lebo to nema vyznam?hm?
tak poďme do detailov...hm a vec sa má tak, že jebali zo svojim milým bez gumy, niekto ich vyruši la on to tam pustil...počul som to dokonca od nej!na praxi...ako keby sa s tým chválila...
dalej hovorila že jej dal 2000 sk na tabletku či inekciu, či čo to, a ona ich stratial na diskotéke...stačí?
myslim si, ze je jedno, ci je ciganka aleo nie. to iste sa moze stat aj bielemu.
narok na matersku mam pocit ma kazda ktora porodi dieta + prispevok k prvemu dietatu.
to ze sa neuci je jej chyba. to, ze si ty nespokojny je len a len tvoj problem. Vsak ty budes mudry ona hlupa tak co riesis?
my sme mali tie spoluziacku ktora bola tehotna neznasam ju do teraz je tupa ale to je uz jej vec. mala protekciu mala prepadnut ale pustili ju dalej. a co ma po tom? ja som dokazal prechod do dalsieho rocnika tym, ze som na sebe makal. Proste ta Blink182fan absolutne nechapem.
ja som nemala tehotnu spoluziacku, ale viem si to predstavit. ci uz na spoluziacke alebo na sebe. ako som povedala, kazdej zene sa to moze stat, aj ked sa chrani. a nechcela by som mat takehoto spoluziaka ako si ty, aj ked viem, ze aj v nasej triede by sa ich teda naslo....holt smola...
ty kokot staraj sa o seba nie o druhych ludi ja to tak nemam rad ked sa niekto prirovnava a stara doo druheho..nechcaj ju zit dpce...zato ze ty si este nemamocil nemaz byt na nu za co najebany
No tak podla mna je sprosta ked si takto v 17 zivot dobabrala hlavne a tO, zwe sa neuci je len jej problem, ona bude sprosta...
ale na jednej strane, ked je tehotna tak naozaj je vsetko uplne ine a nemusi sa jej chciet ucit a tak...a hormony a vsetko...ale na druhej strane ta chapem, ze ti to pride ako nespravodlivost lebo ty sa ucit musis a ona nie a prejde jej to a tym padom to moze aj zneuzivat....
Ayreen: ano moze sa to stat ktorej kolvek zene no ta ktora kolvek zena si za to moze sama (pokial nejde o znasilnenie). Takze preco by mala mat za svoju sprostost nejake vyhody?
A ano mas feministicke nazory, pretoze to ze je zena tehotna (ak je to este vlastnou jebnutostou a dokonca v 17tich), neznamena ze ma pravo zneuzivat system. takze nechapem preco sa jej zastavas, neviem ako ty, ale ja zo srdca neznasam prizivnikov.
ja s tebou suhlasim! a podporujem ťa! má 17 ,nechá sa nabuchať, nepoužíva gumu, stráca prachy.. to len na slovensku ju budu všetci tolerovať.. prijebaná krajina.. Ja byť profákom dám jej to vyžrať pche..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
za to že je tehotná je nejaký nad-človek?dobre veď chápem to že je tehotná, ale aj tak mi to nepripadá fér...
Kurva to je logika.. Nikto iny, len ona sama si moze za to ze je tehotna..
Sabini: ???
a neviem, ale nemam rada, ak sa chlapi takto vyjadruju k temam ako su napriklad tehotenstva alebo interrupcie, nieco co v zivote nezazili ani nezaziju.
mozno je to feministicky nazor, ale ako vy mozete hovorit o tom, ako sa citi tehotna zena?
lillah by nam tu mohla nieco povedat
-vacsina veci co spominas v tvojom prispevku su dohady o ktorych pravdivosti nemas ani sajnu(napr.cital som na nete....pocul som atd.).Cize tieto nemaju ZIADNY vyznam,pokial nie su potvrdene.
Po druhe:
-kebyze som ja v jej pozicii,asi urobim nieco podobne.Skusim Ti to vysvetlit(aj ked to bude tazke) redstav si,ze si tehotny(ups,a uz sme sa zasekli... ).Vies,ze do skoly uz v tomto roku nema vyznam chodit,lebo aj tak v marci rodis,LENZE ak budes chodit,dostanes peniaze.A este mi povedz,ze by si ostal doma!
A to ze nic,nerobi-a tebe by sa chcelo keby si vedel ze nemusis lebo to nema vyznam?hm?
No ja len tolko...bez urazky prosim...
dalej hovorila že jej dal 2000 sk na tabletku či inekciu, či čo to, a ona ich stratial na diskotéke...stačí?
narok na matersku mam pocit ma kazda ktora porodi dieta + prispevok k prvemu dietatu.
to ze sa neuci je jej chyba. to, ze si ty nespokojny je len a len tvoj problem. Vsak ty budes mudry ona hlupa tak co riesis?
my sme mali tie spoluziacku ktora bola tehotna neznasam ju do teraz je tupa ale to je uz jej vec. mala protekciu mala prepadnut ale pustili ju dalej. a co ma po tom? ja som dokazal prechod do dalsieho rocnika tym, ze som na sebe makal. Proste ta Blink182fan absolutne nechapem.
a nemyslim tym zakladatela diskusie
fakt cool
no a co ty mas za problemy dievcatko?
ale na jednej strane, ked je tehotna tak naozaj je vsetko uplne ine a nemusi sa jej chciet ucit a tak...a hormony a vsetko...ale na druhej strane ta chapem, ze ti to pride ako nespravodlivost lebo ty sa ucit musis a ona nie a prejde jej to a tym padom to moze aj zneuzivat....
A ano mas feministicke nazory, pretoze to ze je zena tehotna (ak je to este vlastnou jebnutostou a dokonca v 17tich), neznamena ze ma pravo zneuzivat system. takze nechapem preco sa jej zastavas, neviem ako ty, ale ja zo srdca neznasam prizivnikov.
a to ze ma len 17 je na jej skodu... neskor na to pride