Zdravíčko má niekto skúsenosť s tým že sa odvolal na výšku školného a znížili mu ho?
Dôvod odvolania myslím mimo tých klasických vecí (prerušenie štúdia kvôli chorobe , úmrtie v rodine , nezamestnaný jeden z rodičov a pod).
Jasne, ze sa da napisat ziadost o znizenie skolneho. Ale nie je to ziadne odvolanie, odvolava sa v len v pripade, ze by ta neprijali na skolu a podobne. Je to ZIADOST, ktoru si mozes samozrejme napisat a adresovat skole s patricnym dovodom. Aky mas konkretne dovod? Lebo nie kazdy dovod zabera.
ziadost o vynimku alebo ziadost o znizenie skolneho by som to skor nazvala
na stu tu bolo minuly rok tak, ze dost posunuli dedlajn na zaplatenie, a ta moznost poziadat o znizenie tam samozrejme bola, ale bolo to presne vyspecifikovane. okrem toho, co si sam napisal, napriklad zavazilo, ci si napr reprezentoval skolu, mal dobry prospech, alebo pocet predmetov, ktore si prenasal a bol kvoli nim nuteny predlzit studium. ak mal dakto napriklad jeden neukonceny predmet alebo len neodovzdal zaverecnu pracu, mal realne velku sancu, ze mu skolne vyrazne znizili
@magnetnazeny o__O áno lepšie by bolo to pomenovať žiadosť ale už keď dávaš takéto prijebané príkladíky ty chytrolín tak áno orange by mi neznížil paušál keby je môj otec nezamestnaný ale poplatok za zníženie štúdia by mi škola kvôli tomu znížila... zdechni a radšej to tu nekomentuj ak mi nevieš poradiť @luc.ka ty si mi hlavne tou poslednou vetou hodne pomohla dakujem
@barky keď to kamarát teraz v tretiaku vypisoval, niekde tam zadal že žiada znížiť kvôli dobrému prospechu, ani neveril že by mohli, nemal vyznamenania ani nič len také lepšie známky a zabralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
na stu tu bolo minuly rok tak, ze dost posunuli dedlajn na zaplatenie, a ta moznost poziadat o znizenie tam samozrejme bola, ale bolo to presne vyspecifikovane. okrem toho, co si sam napisal, napriklad zavazilo, ci si napr reprezentoval skolu, mal dobry prospech, alebo pocet predmetov, ktore si prenasal a bol kvoli nim nuteny predlzit studium. ak mal dakto napriklad jeden neukonceny predmet alebo len neodovzdal zaverecnu pracu, mal realne velku sancu, ze mu skolne vyrazne znizili
@luc.ka ty si mi hlavne tou poslednou vetou hodne pomohla dakujem
ale jako neber to ako istotu, vela zavisi od skoly a od nalady tetule, co zoberie do ruky tu ziadost ako prva..