Na jednu skolsku akciu mame vymyslet nejaku scenku, nemame napady, darmo kreativita sa v nasom rocniku objavuje zriedkavo. Please nhapiste nejaky napad aspon trochu realny.
Hm, ja som si spomenul ako jedna trieda miesto takej klasickej scénky proste napochodovala na pódium kopou papierov, na ktorých bolo napísané "technika nás nezachráni, príde doba ľadová" ... to bolo kvalitne odveci ...
A ešte ma napadla väčšia prdel, ako si jedna trieda robila prdel z riaditeľa (menom Opačitý, postavu pomenovali don Opačiton) a jeho veľkého brucha ... A jak to bolo trápne tak to bola prdel, na to by som si fakt netrúfol
no o všetku kreativitu v tride sa starám ja....a vymyslela som aj tu scenku vianočnú...spoložiak ma zdrb... že je suchá...taak potok celú rozlučkovu si vymyšlať bude on
ukradni moj napad....clovek ktorý chce vedieť čo znamená dobro..bude stretávať ludi a tí mu to budu hovorit..no tak neajko dotvor
To sme spravili kedysi my a to bol trapas storočia
A to sme mali pripravenú celkom v poho scénku, ktorú exspolužiak spravil z nejakých dialógov z netu (no originálne to takto nebolo, ale tvárilo sa to celkom ok) ... Ale s tým nás triedna poslala dakam, že to je neetické a podobné kraviny, kua, strašne sprostá diktátorka to bola, že sme decká vtedy nemali viac rozumu, aby sme ju poslali niekam my ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ešte ma napadla väčšia prdel, ako si jedna trieda robila prdel z riaditeľa (menom Opačitý, postavu pomenovali don Opačiton) a jeho veľkého brucha ... A jak to bolo trápne tak to bola prdel, na to by som si fakt netrúfol
ukradni moj napad....clovek ktorý chce vedieť čo znamená dobro..bude stretávať ludi a tí mu to budu hovorit..no tak neajko dotvor
To sme spravili kedysi my a to bol trapas storočia
A to sme mali pripravenú celkom v poho scénku, ktorú exspolužiak spravil z nejakých dialógov z netu (no originálne to takto nebolo, ale tvárilo sa to celkom ok) ... Ale s tým nás triedna poslala dakam, že to je neetické a podobné kraviny, kua, strašne sprostá diktátorka to bola, že sme decká vtedy nemali viac rozumu, aby sme ju poslali niekam my ...
@9 celkom fajn napad
Veď to je jednoduché, to znamená "Urob, brácho" ...
a k tomu si navrhnite také špeciálne kombinézy, niečo by vyjadrovali...publikum si aspoň podriema
skúste nejakú parody, hity ako SW, PP, HP, zmiešať a sparodovať, ale zase to by ste sa museli vyznať v nich mňam, ja mám už také scenáre v hlave...