myslím, že takáto vecička potrebuje najmä časovo flexibilných, spoľahlivých, správnych ľudí...to je tak asi všetko, potom to už ide bez problémov väčších
treba poslať obežník po škole, nech prídu na schôdzu tí, čo majú záujem do neho písať, treba povedať, že na nejaký mail môže hocikto poslať básničku alebo príbeh, poviedku,... anonymne, lebo niektorí sa hanbia. a s tými, čo prídu na schôdzu treba prebrať nejaké akcie, čo robí alebo sa dejú v škole, aby o tom vždy niekto napísal. prípadne pravidelné rubriky ako ankety na škole, ktoré môžu byť aj k nejakému článku, alebo medzi proferosrmi. vyspovedať nových profesorov, keď tak nejakú rubriku humor alebo vtipy, kde by mohli byť školské hlášky a tak
my to máme za 20sk .. a seci si to kupuju len koli tomu listku ze neskúšačik ..inak same basnicky a podobne picovinky.. .. a mal by mať.. hmm.. nevem..
no.aby som ho otvorila samozrejme...dobre premysleny obal/sak aj pri casakoch reklama na predku predáva
a co v nom?tak asi z kazdeho rozka troska...-aj pre chalanov,aj pre baby...Ale jako podotkla barculiq tak hentake ze basnicky a veci o nicom.-no na nasej skole nic moc....Zaujalo ma to ,co sa nas aj tykalo-fotky z vyletov,spol.akcii,..a tak
no, to je vazny problem... casopis som robil 5 rokov (2 na ZS, 3 na gympli) , a to je vzdy problem. som grafik, takze som sa snazil studentov uputat nejakym fajn obrazkom do titulku. Ale to nestaci. Aby sa dobre kupoval, tak by v nom nemali chybat kvalitne informacie a zabava. Ale ani to nie je garanciou dobrej predajnosti. Na studakov plati jedine ten kupon, vdaka ktoremu maju nejake vyhody (u nas to bol Zolik - hodina bez odpovede)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
holy
môžem ti vyrábať osemsmerovky
a co v nom?tak asi z kazdeho rozka troska...-aj pre chalanov,aj pre baby...Ale jako podotkla barculiq tak hentake ze basnicky a veci o nicom.-no na nasej skole nic moc....Zaujalo ma to ,co sa nas aj tykalo-fotky z vyletov,spol.akcii,..a tak
Škoda že náš školský časopis mal málo ľudí a tí čo tam boli nemali veľa času aby sa mu mohli venovať...