Ľudia čo chodíte na VŠ (máte školu, robotu, súkromné záležitosti), aký školský/osobný diár používate? Videla som zopár videí na Youtube o plánovaní, diároch a tak...no samozrejme boli to videá z USA a ja som nestačila otvárať okále, aké NÁDHERNÉ diáre/org
v panta rhei maju taky otocny regal s krasnymi diarmi, take akoby nejaka stara kniha maju obal, ale pekne ozdobene a rozne farby, neviem aky vyrobca ale vzdy som taky chcela...
notebook a telefon, ja som sprosty ja aj to stratim, ne este nejaky diar papierovy alebo co.. to som si vzdy len od otca zobral, ze chcem diar a gg aj tak
@mariana2 ano, viem o tych diaroch a su naozaj nadherne, ale bohuzial neprakticke. hladam skor nieco zive, prisposobitelne a take...studentske tie diare su tak krasne ze by som do toho neurobila ani ciarku ale opatrovala by som si ich v nejakej truhlicke
@ayreen Ja mam tento a som s nim spokojna » www.papirnictvi-zbranek.cz/zbozi/diar-b6-d... len neivem ci ho este kupit :/ mozno v tescu zlacneny este je... mala som najskor z evy asi 3 roky po sebe, ale nestyacil mi, lebo som si tam nemohla robit poznamky k nejakej udalosti a tak a proste neboli tam hodiny a musela som veci prepisovat a tu mam pekne od 7 rana az do vecera cas a je super a buduci rok si brusim zubky na Franklinov diar ten by mi vyhovoal viac ... tento fialovy stal 8eur,ale ak by ho mali teraz niekde tak by stal asi len polovicu a mozno aj menej
@alysia ano, taky diar som si kupila, ale nakoniec som ho darovala kamoske do ciech a fuuuuha, tie Franklinove diare su dobre supy ale ja uz som sa rozhodla, ze chcem naozaj akademicky diar, cize ma byt od augusta do jula buduceho roka...resp. LP agendas su od augusta do decembra nasl. roka. a myslim ze skoncim pri tom, ze si nejaky objednam z ameriky. i ked to bude trochu sok zrazu mat anglicky diar ale su take krasne, ze nemozem odolat!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale nepoužívam nič. Najlepší diár je vlastná hlava.