ud rada. ja som pocul aj take veci ako fajcia svojim frajerom a vraveli o inych ze aky hnustny a zase ze to maju iste a blba bla bla som bol rad. ze som vysiel.
A taky su skvor mlady.
Bds minula cesta. bola o nieco ina moji byvali spoluziaci. aha ten vodic vyzera ako spici gondzales. Sice veci po nic zazerali lebo roupravali aj oplzlosti ale nikto to envydrzal a aj on sa zasmial.
Najlepsie je chodi do skoly peso. a nepocujes ziadne oplzlosti alebo dokonca aj imtymne veci
no ja si rád vypočujem rozhovory ľudí aspoň nerozmýšľam nad sprostosťami ale rozprávanie tvojho kalibra som ešte v živote nezažil kde to preboha žiješ?!?!?!
najlepsie je si pustit hudbu v buse a nemusim pocuvat tie kecy ako ked sa nadrzane prvacky tesia, ze uz su na strednej a ake su velke zeny minule sa ku mne prikradla jedna babka ( v preplnenom buse) a prdla si pri mne !!! nie nahlas ale o to smradlavejsie. som myslel, ze asi umrem yaky smrad...
ja nahodou tieto rozhovory mam rad, vzdy sa dozviem nieco nove a zaujimave vacsinou co maju dotycny na veceru, plany na vikend, a momentalny zdravotny stav vsetkych clenov rodiny
Ronny a teba neucili ze pocuvat cudzie rozhovory je neslusne??? Ked uzp ocuvas tak maj tolko slusnosti, ze sa neznechucuj ale trepem co? sorry som opity
No lol, ja sa smejem do kolien.,.niektoré su fakt podarene lol..
Ja si to tiež rada vypocujem, najma to kto kde s kým kedy ako.. toto je riadna haluz, a potom ked to nahodou poviem kamoske a ta sa ma spýta to odkial vies? sa potom robim sprostou
Mne sa rataju stare babky, ked kecaju o tom ako sa mi mladi nepostavime ked stoja pri nas a mi sedime, vtedy uz vazne nemozem.
Takéto veci ma chvalabohu obchádzajú, iba raz som si vypočul dve 14ročné baby ako jedna hovorila druhej na celý autobus ako sa vyspala s 25ročným chlapom a že dnes budú zase kefovať a že sa necha urobiť do riti.....chvalabohu mam mp3prehrávač.
to je jedno o com kecaju neznasam ludi ktori maju potrebu rozpravat tak nahlas aby ish zarucene poculi vsetci ... je to demencia a btw uvediem co som ja zazil minuly rok: sedeli so mnou v kupe vlaku 2 zeny zena A a zena B A:dnes som stretla Misa mal ponozky ako kokot B:hej Zuza mi uz hovorila (vlak zastavil aby dal prednost druhemu) A: preco stoji co je nahuleny ? B: neviem pome si do pola zapalit A:nie sak urcite za chvilu pojde nie ? B:mozno ma niaku technicku poruchu (okolu iduci vlask prechadza,presiel nas vlak sa dal do pohybu) A: to sme stali asi koli tomu vlasku B:nie sak isiel po vedlajsej kolaji A:sak asi aby sa nesfukli no nic kde sme skoncili ? B: ze miso ma jebnute ponozky A: stretla som Joza.... a toto som pocuval pol hodinu
najlepsie su rozhovory typu "som bola v sobotu v dopleri a stretla som tam takeho zlateho chalana!!! chvilu sme sa rozpravali a potom sme sa zacali olizovat.... a zuza mi hovorila, ze sa ten tonyho kamarat rozisiel s tou kravou. ale aj on je zlaty. sme si raz pisali a ......"
aj ja cestujem....a tuez mi to leze na nervy..a najhorsie je ked hovoria babky...to je tak nudne a onicom a este ked sa vyzuju a ukazuju tej druhej otlaky blee
jéj ja som raz šla sama v buse a vedľa mňa stála žena,čo ma asi 35 rokov a držala sa za ruku asi s 20 ročným chalanom... A on začal že : Počúvaj manžel dnes neni doma,že? A ona: Nie, pohoda... Kedy dojdeš? On: Vieš čo neviem ešte fiknem doma Zuzu a dojdem potom, nech zas nemá blbé reči..
To bolo asi pred dvoma rokmi ale pametať si to budem dosmrti... Som vtedy zozmýšlala, že čo je toto za svet.. Dnes to už chápem... a neprekvapí ma nič
boze tak to nepocuvajte co vas to vytaca..ja mam v pici usmejem sa a nic sa nedeje...sak to su ich problemy ja predsa nemozem za to ze su ludia jebnuty...kebyže ja mam komentovat co robi v autobuse po ceste do skoly teply karol, tak ma tu asi jebne za pocitacom ale mam ho v pici cize netrapi ma to ani minimalne
Booosee a ked idete vy v buse a rozpravate sa a kamaratkou/kamaratom? Neverim,obcas mate aj vy nejaku svihlu temu aaa keby vas nekto vtedy pocul tez..mal by doost
hmmm.. no niektore veci su naozaj doost huste, tak ae som si vymodlila MP3ku, tak uz sa mi cestuje dobre bo niektore keci sa naozaj nedaju... no zas ja, ked idem s kamoskou v buse, tak vzdy robime takuuu show, ze no konec vzdy sa na nas ktosi smeje.. ae tak nas to bavi
hehe..to ako skuste raz cestovat autobusom cez malu cigansku dedinku s menom kajal...tak to sa postite od smiechu..alebo od zhrozenia...??? No proste nastupi do autobusu asi 20 ciganskych deticiek co nemeraju ani pol metra a tych celych 10 minut co s nami idu v autubuse nepocuvame nic ine ako ich vrieskanie typu : vyfajci ma...tvoja mama je ku*va a bla bla blaaa...a toto pocuvat a pri tom si este davat pozor na veci lebo moc doveryhodne nevyzeraju...no to da zabrat vam poviem
no ja som zatial nieco extra nechutne v buse nepocula(ale zas mam mp3 na usiach alebo citam knihu a nevnimam ale minule som sla do skoly bez jednej kamosky takze som si sadla k takym trom babam do stvorky chcela som sa ucit ale vela som sa neucila cele si to uz nepamatam ale toto:
- no co si bola niekde cez vikend?
-hej v jednom bare pri hlavnej
- a ako tam ?
- no nebolo zle ale si pila ten corgon z modrej flase?
- nie preco nieje dobry?
- hmm no chuti tak ..modro
som sa na ne pozrela a ony uplne vazne cize pivo chuti modro! pozor kto nema rad modru chut musite su vybrat nejaku inu fialovu alebo zltu..
inac je vobec corgon v modrej flasi? sa mi to nejak nevidi
Ja ked cestujem rano do skoly alebo len tak do Tn a nahodou sa stretnem s nejakou starou kamoskou, tak tiez jej chcem porozpravat co mam nove, koho som stretla atd. A mozno sa to zda inym trapne, ale proste som rada ze ju po dlhsom case vidim. A aj ked hovorite uplne potichu, väcsinou to ten dotycny za vami alebo pred vami pocuje.
A neverim, ze vy vsetci ste v buse vzdy uplne ticho a nekecate o to, kde ste boli a ci bolo dobre (zas nehovorim s kym ste sa olizovali). Alebo kecate len o zmyslulnych a inteligentnych veciach.
Minule som bola v buse a s kamartkou sme si robili flipy, isli sme zo skoly ked sofer (cely cas nas pocuval) sa ozval: Nadrzane dievcata do autobusu nepatria!! chvilu som na neho civela a potom som povedala: a kokot patri do gati, nie za volant.. ten sofer pozeral ako cerstvo vyorana mys, ale cely bus sa bavil navod, ako odbit nadrzeneho semilneho chuja
ano rozhovory v autobuse su super..dozviete sa tam vela novych veci dnes som išla v autobuse a taky chalan....Ešte stále počuvaš teplý hotel?..no čo sa ludia nedozvedia a potom o Billovi hovoril ako o buzerantovi akoze to je už vážne sila, že trápia ich také veci ako tokio hotel a tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A taky su skvor mlady.
Bds minula cesta. bola o nieco ina moji byvali spoluziaci. aha ten vodic vyzera ako spici gondzales. Sice veci po nic zazerali lebo roupravali aj oplzlosti ale nikto to envydrzal a aj on sa zasmial.
Najlepsie je chodi do skoly peso. a nepocujes ziadne oplzlosti alebo dokonca aj imtymne veci
dievcata v 13 rokoch sa rozpravaju o najlepsich najcoolovejsich chlapoch...:/
jedna odla mna David Backham(ci jak to je)
ostatne:nooo ten je dobryy aaaa
dalsia:Brat Pit
ostratne: hej toho by dom hned pojebala
Dalsia:noo orlando bloom
ostatne: jezis ten je super
aaaaa nechutne co?
no ja si rád vypočujem rozhovory ľudí aspoň nerozmýšľam nad sprostosťami ale rozprávanie tvojho kalibra som ešte v živote nezažil kde to preboha žiješ?!?!?!
Schizofrenik: preco>? zatoze neuznavam tych discofilov?
toto ma dostalo pojem diskofil nejako nepasuje na svetoznámych hercov
skvôr na nich by pasovalo niečo iné hmmmmm
o čom bolo vlastne toto fórum??
Ja si to tiež rada vypocujem, najma to kto kde s kým kedy ako.. toto je riadna haluz, a potom ked to nahodou poviem kamoske a ta sa ma spýta to odkial vies? sa potom robim sprostou
Mne sa rataju stare babky, ked kecaju o tom ako sa mi mladi nepostavime ked stoja pri nas a mi sedime, vtedy uz vazne nemozem.
a to ze su "svetoznamy herci(jeden futbalista) znamena ze niesu discofili?
To bolo asi pred dvoma rokmi ale pametať si to budem dosmrti... Som vtedy zozmýšlala, že čo je toto za svet.. Dnes to už chápem... a neprekvapí ma nič
- no co si bola niekde cez vikend?
-hej v jednom bare pri hlavnej
- a ako tam ?
- no nebolo zle ale si pila ten corgon z modrej flase?
- nie preco nieje dobry?
- hmm no chuti tak ..modro
som sa na ne pozrela a ony uplne vazne cize pivo chuti modro! pozor kto nema rad modru chut musite su vybrat nejaku inu fialovu alebo zltu..
inac je vobec corgon v modrej flasi? sa mi to nejak nevidi
A neverim, ze vy vsetci ste v buse vzdy uplne ticho a nekecate o to, kde ste boli a ci bolo dobre (zas nehovorim s kym ste sa olizovali). Alebo kecate len o zmyslulnych a inteligentnych veciach.
ale itak..dievča ty si dobry vymel..