Akú máte inšpiráciu do nového roka? Čo chcete dokázať v budúcom roku? Čo ste objavili v tomto roku a radi by ste sa o to podelili aj s ostatnými? (Kľudne sa podeľte aj o názov knihy a iné drobnosti.) Pochválte sa a inšpirujte aj iných. (Alebo len mňa.)
Tento rok sa mi začalo rysovať akým smerom by som sa chcela v živote uberať (úzko to súvisí s tým, že som sa osamostatnila) a začiatkom budúceho roka si podávam prihlášku na vysokú školu, o ktorej si myslím, že ma bude baviť a budem ju milovať
Po dlhých rokoch som sa vrátila ku športu a splnila som si detský sen o pole dance a ako čerešničku na torte som pridala vzdušnú akrobaciu, do budúceho roka by som chcela pridať kalisteniku a upraviť diétu.
V posledných mesiacoch som prečítala a videla množstvo blogov a filmov o vegánstve a etickom a enviromentálnom dopade konzumného správania spoločnosti a mám pevný úmysel sa držať na uzde ešte viac - po dvoch rokoch vegetariánstva prechádzam na vegánstvo a budem dôkladnejšie zvažovať či naozaj potrebujem všetko, čo kupujem.
V neposlednom rade budem meniť prácu, práve dnes je môj posledný deň v hoteli, kde som strávila dosť hrozný rok a nikdy som to tu nemala rada tak by som si do budúcna priala chodiť domov z práce častejšie naplnená a spokojná ako frustrovaná a nasratá
Ďalej by bola dosť pecka keby sa nám s priateľom podarilo presťahovať do väčšieho bytu, ale zatiaľ to nie je priorita
Ten budúci rok už viac nechcem byť nechutne lenivé hovno. Tak som si našla hobby a idem sa tomu venovat. Resp je to môj sen taj si ho plniť. A v lete si splním ďalší len musím našetriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Po dlhých rokoch som sa vrátila ku športu a splnila som si detský sen o pole dance a ako čerešničku na torte som pridala vzdušnú akrobaciu, do budúceho roka by som chcela pridať kalisteniku a upraviť diétu.
V posledných mesiacoch som prečítala a videla množstvo blogov a filmov o vegánstve a etickom a enviromentálnom dopade konzumného správania spoločnosti a mám pevný úmysel sa držať na uzde ešte viac - po dvoch rokoch vegetariánstva prechádzam na vegánstvo a budem dôkladnejšie zvažovať či naozaj potrebujem všetko, čo kupujem.
V neposlednom rade budem meniť prácu, práve dnes je môj posledný deň v hoteli, kde som strávila dosť hrozný rok a nikdy som to tu nemala rada tak by som si do budúcna priala chodiť domov z práce častejšie naplnená a spokojná ako frustrovaná a nasratá
Ďalej by bola dosť pecka keby sa nám s priateľom podarilo presťahovať do väčšieho bytu, ale zatiaľ to nie je priorita
A chcem viac cestovať! ofkors
Nejdem to tu ale písať lebo som namyslená a povrchná pipka