moj dost blizky pribuzny je skorpion, a ten teda fakt nie je dokonaly ...neviete si pripustit chybu a vycitky druhych neznesiete...netvrdim ze vsetci, cest vynimkam
Ti jebe zlato??.ja som skorpion a tak sa za to hambim ze vravim kazdemu : SOM SKORO STRELEC.... pretoze skorpion je velmi podlé znamenie....a kazdy moj znamy co je skorpion je uplny idiot....
btw aj tato diskusia svedťi o tom ze si skorpion.....lebo tito podliaci su na to znamenie ešte aj pysny.....nechce sa mi verit ze by tu dáke VAHY napisali...HURSAA ZNAMENIU VáááHY..........toto moze urobit len skorpion, clovek s vysokym egom
Ja som lev a škorpionov dako nemusim vo svojej blizkosti..jj su taky ze si nechcu nic prisputis ja sa s nimi len furt hadam tak isto aj s býkmi.. to su take dva znamienia ktore fakt nemam za potreby
Tu soooom pravaa skorpionka...hrdo a stale sa hlasim k tomuto znameniu diky mami za to a seckym skorpionom secko najlepsie k bliziacim sa narodkam juhuu
mno.........a ja som sice skorpion o som na to bohovsky hrda.........ale som skorpion, ktoreho z polovice ovlplyvnuju vahy.....a zabijem sa za to ze som narcis
myslím,že som 100% škorpiónka...skoro všetko,čo sa o nás píše na mňa sedí...má to svoje výhody aj nevýhody...ale vysoké ego nemám...a ževraj sme dobrí v sexe..to by som si tak niekedy chcela overiť
myslim.ze to zavisi aj od vychovy a tak.........ale zo skusenosti viem.......ze charakteristika o skorpionoch a vobec ostatnych znameniach sedi aspon spolovice.......ale ovplyvnuju to aj ine faktory......
Ja som narodený 26.08...bratrancová ex je anrodená v ten istý deň ešte aj rok. A my dvaja sme ako oheň a voda...Nenašla by si na nás nič spoločné. Ona by bola posledná s ktorou by som si vedel predstaviť vzťah...je to zákerná mrcha. Horoskop a znamenia sú volovina
JA som najdokonalejším príkladom toho že škorpiony su absolutne dokonalé. Čiže je to potvrdené. Inak aj Kirkolito Hammett je škorpion. Aj to hovorí za vela
som na to hrdý že som škorpion aj ked nerád rád ked sa ma pýtajú aké som znamenie pretože som zažil že niektorý ludia sa začali spráwať ku mne zwláštne akokeby som im chcel sprawiť zle..wiem aká je naša powesť že sme najnebezpečnejší ludia ale to je podla mna trošku prehnané a to niesom anjelik ani zdaaleka
Sakra. To ako ste normálny? Hodnotiť človeka podľa toho pod akými hviezdami sa narodil? Nočná obloha sa aj tak mení takže sú to úplné bláboly ktoré si niekedy dávno vymysleli nejaký ľudia. A z každého človeka sa nájdu nejaké znaky z onoho znamenia. By bola sakramenská náhoda keby sa z tych 30 vlastností nenašla aspon jedna ktorá pasuje. Joj.
Ryby 4ever!!!!ženy ryby sú najkrajšie rovnako ako aj najzvodnejšie a najviac ženské. a to je pravda..,.stačí sa pozrieť na mňa a silviku. škorpioni sa dajú, ale len v malých dávkach, že miši a Levi sú naj naj naj pretože moj chalan je lev a veľa mojich dobrých kamošov a známych je lev..ale do skupiny naj patria aj býci..však vieri a dvojičky..
si si to ne mohla odpustit ze jo sasetka ......a ta diskusia sa zvrhla dost divnym smerom....vobec to nebolo mierene tak.ze by som mala dakoho odszdzovat za to ake je znamenie......bola zalozena len tak z prdele a setko sa pekne skrutilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale ja by som nechcela byt,,,mne vyhovuje streleny strelec
Nespolahlivy a podlo prefikany. Vrchol dosiahnes jedine vdaka tomu, ze
nemas v sebe ani gram moralky. Si ten najvacsi spinavec v celom zodiaku -
vdakabohu vacsinu Skorpionov este vcas odkragluju .... Som skorpion, kedysi som bol namyslený, ale teraz som uz uplne dokonaly.
A neviem ako ostatne ryby, ale ja som strasne citlivy clovek a to sa aj o rybach vsade pise
ak o tom neviete nikto nie je dokonaly...
a je úplne jedno aké ste znamenie...
Baran je ze vraj najdokonalejsi