veľmi prudko pojebateľný. ale to nepoužívame. my len prudko pojebateľný. a keďže to je jediná trapná skratka, ktorú používam (PP), odmietam začínať s nejakou novou a preto, je VPP podľa mňa len rozšírením PP.
@n0win0u , sory, že sa tvoja genialita musela znížiť k tomu, aby si tento primitívny príspevok prečítala, vážne ma to mrzí...dúfam, že to neuškodilo tvojmu IQ...
@laura9 ospravedlnenie sa prijima... nie, mojmu iq to skutocne neuskodilo.. mam rad, ked ma ludia odhaduju na zaklade reakcie na ich primitivnu temu. a skutocne sa ti ospravedlnujem, za to, ze som ti napisal pravdu dufam, ze to nabuduce prijmes chladnejsie ked zalozis temu o tom, co znamena nejaka skratka.
@n0win0u , máš úplnú pravdu, vďaka za úprimnosť...presne tak, téma o tom , čo znamená nejaká skratka... pôvodne som mala v pláne založiť anketu na tému, koľko je 1+1, ale myslím, že toto by na tvoje IQ naozaj bolo pri veľa...
asi ti nikdy nenapadlo, že takéto veci sa občas môžu písať aj z recenzie a nie vždy má človek chuť riešiť "smrteľne" vážne veci...
ale je to tvoj názor a ja ti ho neberiem, máš naň právo, ale ja zase nie som 1000 korunová bankovka, aby som každému vyhovovala...
@laura9 recesia je jedna vec..ale toto je vec druha..ano je to moj nazor, a ty ma zan napadas...tak aky ma toto, co pises, zmysel..zabudni na to.. a ja som recesista dostatocny, ako si mozes vsimnut podla mojho prveho komentu, lenze tebou omielane IQ to asi nechape
@tomas vdaka, a kludne mi to zmaz cele, nemam chut sa tu s niekym dotahovat
Bikeri, kde ste? VPP - Virtual Pivot Point, . . . pruzenie, nist? Aj ine nazvy to ma, ale je to to iste, zalezi od znacky kolovratku na ktorom sa vozite (Santa Cruz,Intense - VPP, Iron Horse,Turner - DW-link, Giant - Maestro,Lapierre,Zumbi - FPS2,FPS, Cove - Dual link, Marin - Quad-link)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
asi ti nikdy nenapadlo, že takéto veci sa občas môžu písať aj z recenzie a nie vždy má človek chuť riešiť "smrteľne" vážne veci...
ale je to tvoj názor a ja ti ho neberiem, máš naň právo, ale ja zase nie som 1000 korunová bankovka, aby som každému vyhovovala...
@tomas vdaka, a kludne mi to zmaz cele, nemam chut sa tu s niekym dotahovat
» www.google.com/patents?id=bouo...
» www.google.com/patents?id=Zw8U...
popripade
Velmi Pekna Priatelka
Mne sa táto anketka velmi páči, a tie možnosti sú strašne srandovné a milé
vysoký plavčík pláva
vonkajší prejav páchnutia
atď