Škrečkov chovám od 4 rokov. Vždy keď mi umrel mala som nového.No teraz som mala škrečka 3 a pol roka (väčšinou sa dožívajú 2 rokov) a už bol chorý a musela som ho dať utratiť.Kvôli mladšiemu bratovi sme hneď museli mať nového aby neprišiel na to že starý
To je džungarský alebo ?? No jedine tak, že mu budeš dávať jesť z ruky. Niektorí škrečkovia sa proste nekamarátia, choval som škrečkov niekoľko rokov takže viem o čom to je.
Záleží to aj od druhu škrečka. Tiež som mala napr. roborovského, a tie sa ani za nič nedali chytiť, boli strašne krásne a malinké, ale maximálne sa ich dalo hladkať, inak prskali a pišťali... a tým dávajú najavo, že sa boja a bránia si územie. Každý škrečok nie je rovnaký, mala som ich už pár aj z rovnakej rasy a aj napriek tomu bol každý svojský, niektoré ma v živote neuhryzli, niektoré aj pár krát áno...
...preto je omnoho lepsie chovat morca...ja mam pre ne priam slabost aj dlhsie ziju, vôbec nespia ...len vela jedia :-S
a mala som aj sýrskeho, skrecka- vôbec sa nebal a ani nehryzol...a uz vôbec nepistal...len sem tam funel ..ja by som odporucila ho nechat radsej v klietke a davat mu tam jest z tej ruky...svojho skrecka som na ruky prvýkrát zobrala az po nejakom tyzdni,dovtedy som sa ho bala
Už je to celkom fajn už keď je na rukách tak je to v pohode. Vidím že sa trochu bojí ale to hádam prejde dnes bol pri mne na posteli a iba liezol po nej a tak som ho hladkala a nebál sa tak moc.Ďakujem za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a mala som aj sýrskeho, skrecka- vôbec sa nebal a ani nehryzol...a uz vôbec nepistal...len sem tam funel ..ja by som odporucila ho nechat radsej v klietke a davat mu tam jest z tej ruky...svojho skrecka som na ruky prvýkrát zobrala az po nejakom tyzdni,dovtedy som sa ho bala