Tusim ze skulit by si mohla prestat tak ze by ti prelepili jedno oko, aby si videla len na to na ktore skulis a tym by sa to casom malo dat dokopy, ale neni som si isty..
Heh aj keď sa mi na to ťažko spomína tak v detstve som škúlil a musel ísť kvôli tomu na operáciu, bo okuliare ani trochu nepomáhali. Operácia trvala asi len hodinu, síce som vtedy z rajského šablil celý deň Nechcem strašiť ale ak nechceš škúliť budeš musieť isť asi pod nôž.
tommy ma pravdu to oko ktore skuli si nechaj otvorene a to 2. si prekry..aspon ked budes doma a tak..to skulave sa tym cvici lebo skulenie vlasne vznika z toho ak ma jedno alebo obe ico slabe svaly a tym ze bude pozerat len tym jednym sa budu tie svaly cvicit a tym sa to samo vyrovna...a ak nie tak potom operacia asi uz len...sak chod rychlo k ocnej a opytaj sa
mne tiez uteka oko a chcem s tim nieco robit..a ja by som isla na operaciu len nevem kolko to stoji, kde to robia,ci su nejake nasledky atd...odpovedzte pls..
ja som bol na operaciu s jednim okom a malo to 100% ucinok opecacia tvalala 30min a bol som 2dni aj s operacio v nemocnici potom mesiac som nosil okuliare a bolo vsetko v poriadku sice treba mi este jedo oko s tym sa chistam tiez cez prazdniny operacia je najlepsie riesenie a funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
smile