Mnohí priatelia i spolužiaci sa mi tak trošku smejú, že mám najradšej práve našu slovenskú skupinu elán...aký je Váš názor na túto populárnu skupinu?...ich hity môžem počúvať stále
ja mám rád daktoré ich pesničky... ale nie všetky bo som ich počúvam tak moc keď som bol v predškolskom veku v aute z kaziet mojich rodičov ale daktoré ich pesničky sa dajú počúvať sestrička s kramárov czaba neblázni a pod
Ono je to tak, že tak polovica ľudí v mojom okolí sa nad tým smere...tí, čo počúvajú dnešnú hudbu, ktorá sa mne osobne veľmi nepáči...túto legendárnu skupinu proste milujem..tie ich pecky a vypaľovačky
ako ľudí ich osobne nepoznám, takže ich nebudem z tohto hľadiska posudzovať, ale pesničky majú dobré a neboj, niektorým spolužiakom sa časom ešte pomení hudobný vkus
@sitic , jeho spoluziaci praveze maju vkus.A ty mas asi hudobny hluch, ked nerozoznas jacanie od spevu.Ked sa mi podari slapnut kocurovy na chvost, tak zaspieva ako Raz.Patejdl je o inom.
@satcat jedna vec je ked sa ti nepaci ich styl hudby ale tvrdit ze to je grc ti odporucam obmedzit davky fetu. rozklada ti to uz aj tak zakrpateny mozog
Áno som tiež názoru že elan je naj skupina a ako bolo povedané je ako rolling stones...
Keď vystupovali v Bratislave tak som odspieval všetky piesne s nimi asi 2hod a to som myslel že spievali len 30 minút a keby znovu hrali v Bratislave tak by som asi znovu šiel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
je to klasika a zažiť ich naživo stojí za to
Smiesne, ved odrhuju stare songy, ktore v aktualnej dobe nikto nepocuval.Je to slovensky grc, tak ako cela pop slovenska hudobna mafia.Tzv.sracka
Elan je naj slovenska kapela a pochybujem ze ju niekto niekesy prekona .
Keď vystupovali v Bratislave tak som odspieval všetky piesne s nimi asi 2hod a to som myslel že spievali len 30 minút a keby znovu hrali v Bratislave tak by som asi znovu šiel...