Už sa teším na MS 2014, bude to veľký sviatok futbalu a čo sa skupín tíka, tak G jasná skupina smrti Myslím si, že Nemecko bude 1. a USA 2., ale môže to byť úplne inak. A D skupina bude tiež zaujímavá, podla mňa Albion nepostúpi.
V mojich očiach najzaujímavejšou je skupina D - Uruguay som si zamiloval v Južnej Afrike a na Copa América a na dvojzáprah Suárez-Cavani som veľmi zvedavý a v tejto skupine sú ešte Taliani a Angličania a ktorýkoľvek z týchto troch tímov bude chýbať vo vyraďovacej fáze, bude ho škoda.
Ďalší tím, ktorý na MS / ME podrobne sledujem od Eura 2004 - Portugalsko. Neviem prečo sa zvykne z Géčka robiť skupina smrti, čokoľvek iné ako postup Nemcov a Portugalcov by bol pre mňa prekvapením. A celkovo mi tie skupiny prídu oproti JAR menej zaujímavé, vo väčšine sú dvaja jasní favoriti a outsideri, ktorí môžu len a len prekvapiť. Ale ako to už býva, tie prekvapenia budú veď Taliani by mohli rozprávať. Len budem veriť, že žiadne nenastane v neprospech ďalšieho tímu, ktorý mi padol do oka - Belgicko. Ale už teraz sa neviem dočkať, tieto turnaje sú úžasné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ďalší tím, ktorý na MS / ME podrobne sledujem od Eura 2004 - Portugalsko. Neviem prečo sa zvykne z Géčka robiť skupina smrti, čokoľvek iné ako postup Nemcov a Portugalcov by bol pre mňa prekvapením. A celkovo mi tie skupiny prídu oproti JAR menej zaujímavé, vo väčšine sú dvaja jasní favoriti a outsideri, ktorí môžu len a len prekvapiť. Ale ako to už býva, tie prekvapenia budú veď Taliani by mohli rozprávať. Len budem veriť, že žiadne nenastane v neprospech ďalšieho tímu, ktorý mi padol do oka - Belgicko. Ale už teraz sa neviem dočkať, tieto turnaje sú úžasné.