Bolo vám z toho niečo? Ak náhodou niekto netuší o čom točím - » www.toothpastenipple.com/... deti v Amerike to vraj robia dosť bežne a rodičia nevedia čo s tým majú robiť ale ja si myslím že je to pičovina
slabé americké deti čo sú najebané z jednej 12tky pivka a myslia si že sú "high" keď si jebnú zubnú pastu na bradavky, fakt úžasné. Podľa mňa to bol len joke aby vyzliekli baby a ukázali cecky.
@dee99 v skratke o to, že ak si natrieš bradavky zubnou pastou, môže to mať..echm, povzbudivé účinky (čo to s človekom vlastne robí, sa mi nedarí na nete dočítať, keďže je to ukrutná hovadina).
Očividne existujú minimálne štyri ukrutne vedecké vysvetlenia pre to, ktorá zložka pasty vyvoláva akú reakciu v organizme, ktoré si nedovoľujem posúdiť, ale nemyslím si, že by tie účinky boli aj reálne citeľné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Očividne existujú minimálne štyri ukrutne vedecké vysvetlenia pre to, ktorá zložka pasty vyvoláva akú reakciu v organizme, ktoré si nedovoľujem posúdiť, ale nemyslím si, že by tie účinky boli aj reálne citeľné.