skusala... dopadlo to neviem ako celkom normlne...ale ked chcem normalne vlasy tam idem ku kadernicke.. sice raz ma ostrihala tak zle, ze sama by soms a lepsie
Raz za čas si niečo odstrihnem, ale napríklad minule som to zobrala zhurta podľa jedného návodu na youtube a v ten deň a aj ďalší to bola maximálna spokojnosť, ale jak som si ich umyla tak odvtedy to bolo také divné. Teraz to trochu dorástlo, tak sa to dá, ale ešte kúsok a bude to naj. Ale hlavne som si to nejakým zázrakom preriedila, s čím som aj teraz maximálne spokojná.
boze co..ja osm este nikdy nebola u kadernicky..ani na strihani ani na ziadnom ucese ani nic..nikdy by som jej za to nedala prachy ked si to viem aj sama urobit..este sa mi nestalo ze som si to nejak pokazila alebo tak..
áno a je to strašné! chcela som väčšiu postupku tak som si to strihla viac nad ušami a teraz keď vlasy vyrástli ej to hrozne vidieť pretože som to odstrihla až príliš. mala som vziať menej vlasov :/ ..
ked som mala asi 5 rokov tak som si ostrihala ofinu a boli tam velke schody, ale mne sa to pacilo a asi tak pred dvomi rokmi som si strihala pravidelne ofinu a v pohode.
oba tak trochu no a dopadlo to zle ale mam kamaratov co sa strihaju sami a vyzera to dobre nechapem ako to robia ja by som ani druheho cloveka nedokazal normalne ostrihat
iba ofinu to bolo dávno...zavrela som sa do kúpeľky natiahla som si ofinu a cvakla keď som to pustila, tak sa to zrazilo, vyšulo sa to dohora a vyzerala som ako Peter Pan ....už vtedy som vedela, že budem kaderníčka!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
- emanuel. fetiš.
spokojná
@acvd43xa7w (máš šialenejšie meno ako ja heslo ak si jeho drahá, neboj ja som neškodná
aaa otvoreny vztah ... OK. I get it
to znie vážne dobre
@antifunebracka ten pentagon