tia999 no nezistoval som si to presne ja ale na stranke predkovia.sk si to mozes objednat a oni budu patrat po tvojom rodokmeni.overil som si ich,su dost presny.
mne zisitili jednu pre mna hroznu vec,ze moji prapraprapraprarodicia z desiateho storocia boli z indie.a odtial prisli sem do europy.takze som kludne mohol byvat v indii teraz.dopice ake mam stastie ze sem prisli do europy.teraz by som nemal internet ani mobil a okrem toho by som asi vyznaval moslimsku vieru.
Cenník z www.predkovia.sk....robis im tu reklamu vsak?
Cena genealogického výskumu je veľmi indivinduálna záležitosť, závisí od viacerých faktorov. Priemerná genealógia vychádza na 500 az 700 € (15 až 21 tisíc Sk). Výška konečnej sumy je však vždy závislá od objemu výskumu (množstvo spracovaných materiálov, dĺžka trvania výskumu, dostupnosť zdrojov atď). Pre podrobné informácie nás kontaktujte.
áno skúšala mám modrú krv(obrazne povedané ,teda nejaký šlachtici grofi,či baroni ja neviem niečo z ´´vyšších kruhov´´..vraj z francúzska, a dalej ešte pátram
neskúšala som, viem len od starkého, že Janko Matúška je náš. Keby ten vedel, že jeho prapraprapraprapraneter či čo mu to som, neznáša romantizmus, tak...
Neviem, hrabala som sa v tom celý deň a aj tak som došla len po dokumenty z Ellis Island v New Yorku s podpisom môjho pra-pradeda asi okolo roku 1890... Toť vsjo...
@hrt11 Máš zjavne veľmi ale naozaj vééééľmi zlé a informácie o Indii.
Čo sa týka témy nejak som nepátral. Jediné čo viem je že Babkin pradedo, čiže môj praprapradedo, bojoval v prvej svetvej vojne takým spôsobom že ráno narukoval a večer zomrel. Mal by byť v Rajci aj na nejakom pomníku vypísaný čo mi Babka vravela. Ak ešte stojí, (v Rajci bola naposledy možno pred 30 rokmi )
zatiaľ som sa dopátrala len po praprarodičov. Napríkald viem, že môjho prapradedka opustili rodičia a že ho vychovávali Židia, tí rodičia odišli do Ameriky zarábať peniaze. Bohužia (alebo našťastie?), už sa nevrátili. A môjho prapradedka náhaňali Rusi na Urale, keď bojoval v druhej svetovej . Ale rozhodne chcem pátrať ďalej .
chcela som..zisťovala som len sama.. a len som sa pýtala.. babky, dedka a tak.. a chcela som to zistiť kvôli ..možno to bude znieť divne..ale tak chcem to zistiť z jedného dôvodu.. je možné že mojim príbuzným bol Andy Warhol.. čiže dúfam že raz keď budem mať peniažky, tak si to dám zistiť..
moji predkovia boli nejaki germanski šľachtici... raz nam volal typek z nemecka ci sme to my, ti a ti zo Slovenska.. a dal nam tusim stranku kde si mozme kuknut rodokmen..haluz
@hrtt tak záleží od toho z akého uhlu pohľadu sa na to pozrieš. Čo sa týka materiálnych vecí tak sú pozadu, vo veľa iných veciach sú však vpredu oni.
Celkovo neviem preči so Európania všeobecne myslia že keď majú drahý mobil, v telke 40 programov a pred domom krásne auto tak budú šťastnejší a spokojnejší :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
neskusala
ty si to ako zistoval?
ale raz si nieco o mojom povode zistim
ja som skusal zistovat ale neprisiel som na nic...akurat ze som vytvoril nas rodokmen na www.rodokmen.com , mozno sa niekto raz ozve
Tiež by ma inak zaujímalo na akú strašnú vec si zistil =P
mne zisitili jednu pre mna hroznu vec,ze moji prapraprapraprarodicia z desiateho storocia boli z indie.a odtial prisli sem do europy.takze som kludne mohol byvat v indii teraz.dopice ake mam stastie ze sem prisli do europy.teraz by som nemal internet ani mobil a okrem toho by som asi vyznaval moslimsku vieru.
to je
Cenník z www.predkovia.sk....robis im tu reklamu vsak?
Cena genealogického výskumu je veľmi indivinduálna záležitosť, závisí od viacerých faktorov. Priemerná genealógia vychádza na 500 az 700 € (15 až 21 tisíc Sk). Výška konečnej sumy je však vždy závislá od objemu výskumu (množstvo spracovaných materiálov, dĺžka trvania výskumu, dostupnosť zdrojov atď). Pre podrobné informácie nás kontaktujte.
no dobre... 13,4%... ale hinduistov je 80,5%
okrem toho, nechcem byt zly, ale to si predsa musel vediet, ze mas nejaku tu romsku krv, nie?
a z otcovej dost tazko nieco zistit kezde prababka bola sirota v decáku
Čo sa týka témy nejak som nepátral. Jediné čo viem je že Babkin pradedo, čiže môj praprapradedo, bojoval v prvej svetvej vojne takým spôsobom že ráno narukoval a večer zomrel. Mal by byť v Rajci aj na nejakom pomníku vypísaný čo mi Babka vravela. Ak ešte stojí, (v Rajci bola naposledy možno pred 30 rokmi )
@tikalok ale to som nevedel ze romovia sem prisli z indie.musim navstivit moju vlast indiu
@matus33 tak urcite tam neni taka uroven jak v europe.
Celkovo neviem preči so Európania všeobecne myslia že keď majú drahý mobil, v telke 40 programov a pred domom krásne auto tak budú šťastnejší a spokojnejší :p