yo, chodila som ako piatačka na základke ale krúžok sa rozpadol a tak som s tým praštila.. a nie som dobrá herečka, takže aj tak by so mňa nič nebolo, nemusíte mať strach, že ste prišli o nejakú mega hviezdu
no... keď som bola mladšia, v škole sme na hodinách etickej výchovy zvykli robiť krátke scénky. vždy ma to bavilo, aj ma to asi navždy baviť bude a vraj mi to vždy šlo. mám rada nejaké takéto scénky, napr. keď sme robili intro na stužkovú, mala som z toho ohromnú radosť, že som si mohla zahrať vraj by herectvo bolo pre mňa, ale nerátam s tým, že to niekedy niekam dotiahnem...
podl man je herectvo,dost divna cinnost,akop hrat sa uz len v tej samotnej hre,na niekoho kto v skutocnosti,nie si no neviem divne,ako ja viem ze to len na xvilu,clovek hra..ale,aj tak...
No ja som najstarším členom kedysi školského dramatického krúžku (časom nás škola vyradila a udržiavali sme sa samy a s pomocou jednej kaplánky ktorá učila na našej Škole a jej muža). Je to vyše 2 a pol roka ale mám aj tak silný pocit, že sme v tom dosť slabí
Najskôr som hrávala v literárnom súbore, potom už len v školskom divadle... Bavilo ma to a bola som v tom dobrá, jediným problémom bolo, že v školskom divadle nevedel nikto okrem mňa hrať Od detstva som inklinovala k veciam točiacim sa okolo literatúry - čiže divadlo, recitácia a podobne a až v poslednej dobe som si uvedomila, že hoci literatúru milujem, nie som dostatočný exhibicionista, takže už viac-menej len píšem Ale na tie herecké časy nikdy nezabudnem, zažila som fakt kopec srandy Však aj teraz najnovšie sme s kamošmi chytili "kameru" do ruky a vybrali sa natáčať paródiu na horory, už len kvôli tej zábave
hrala som ježibabu z medovníkovej chalúpky,keď som mala asi 8...ale to bola taká upravená verzia,z pohľsadu ježibaby ...bola sranda...a teraz každý rok na vianočnej akadémii v škole niečo hráme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A v tábore som hrala 2-krát zebru (rolf).Potom myš už v neviem čom.A ehm...Arwen alebo Eowyn,proste tú čo sa vydala za ehm..asi Aragorna
A potom už iba škôlkarske predstavenia.
Donedávna som hrala v ešte jednom ,ale pre časovú zanedprázdennosť som to musela nechať, a je mi z toho smutno
Pred dvoma rokmi som jednu scénku (z donútenia) aj napísala, ale na vystúpení kompletne zlyhala zvuková technika, vďakabohu.
Fuj, už nikdy