Zdravím, rád by som sa vás spýtal, či ste už niekto cestovali RegioJetom, najlepšie na trase KE-ZA-Praha, a aké máte skúsenosti s touto cestou (personál, komfort cestovania, čistota) ? Zanedlho ma čaká cesta do Prahy a naspäť, a som plný očakávania, či j
lepšie vlaky ako reagiojet po slovensku nechodia. 2. trieda sa je o dosť luxusnejšia ako 1. trieda v klasických vlakoch zsr...,personál super,a čistota taktiež na jednotku....
Prišiel načas, obrazovky fungovali, cesta príjemná, personál milý,ústretový, minerálku sme dostali, kávu....
Cestovanie ako také je obstojné, celkom pohodlné, vlak ide čistý. Tí stewardi či jak ich ideme nazvať chodia priebežne mrknúť ten poriadok vo vlaku. Fajn všetko.
A inakšie lístkom sa preukážete vo vlaku alebo pred nástupom ako v ich autobusoch? Tiež sa chystám na cestu s touto spoločnosťou a tak žeby som nezmätkovala
@pavla23 listok ti ani netreba tlacit. staci ti vediet, kde sedis. cislo vozna a sedadla, sadnes si a uz si iba vypytaju napr. isic ak si si ho zadala.
@pavla23 v našich úžasných vlakoch neplatí, musíš mať slovenský a keď nie slovenský tak si musíš vybaviť extra kartičku na to... dúfam, že toto v regiojete odpadlo...
Tak vďaka teda za odpovede veľmi sa už na ten RJ teším a verím, že pri takom komforte tá cesta ubehne naozaj rýchlo .. a ešte otázočka, ako je to s cenami v reštauračnom vozni ?
ani vystupit nebudes chciet, tak sa ti tam bude lubit!
prosto vlak s obsluhou. prides, sadnes si, kazdu stanicu ti trubka cez reprak vravi: kto vystupujete lucime sa a ked sa pohynas, tak sa zas zvitava..vitajte na palube bla bla..
idesho, marha!
donese ti jeden drink zadarmo, ponukne novin a potom tam uz len zbytocne obsmrda a nazera, takze si nemozes ani natajnasa zapalit..
no Slovensko sa trošku neskoro spamatalo, v ČR už dávno jazdia vlaky na úrovni ako napr. LeoExpress,Pendolino a podobne a to co ponuka Regio by mal byt standard cestovania 21. storocia vo vyspelej krajine a nie nejaky WOW zazitok, tie vlaky slovensky dopravcov to je snad uz len komedia, ved mali byt vyradene uz daavno....
RJ je fajn,dostanes mineralku, potom si mozes vybrat este zdarma kavu, jabl.most, ci neskutocny vynikajuci matovy caj ( nie v sacku ale priamo s matou, a medom), dalej ti donesu noviny z ktorych si mozes vybrat...Jedalny listok je celkom cenovo dostupny..Internet moc nefunguje ale tak vramci toho ze sa ide vo vlaku a siet nie j evsade sa to da chapat...a cena je super
Ale aj v inych vlakoch, ako napr.Pendolino je to to iste,..ked som cestovala nim z Prahy, takisto som dostala zdarma mineralku a tlač,maju vlastnu mobilnu aplikaciu kde je jedalny listok, zabava, a ine oddelenia, vo vlaku bol neskutocny klud a pocit luxusu a standaru...co pri RJ nepocitujem a celkom mi vadi ze ti stewardi kazdu chvilu ,,otravuju,, s niecim.
cestovala som teraz v nedelu Ke-Pha. mala som stastie, ze som bola vo vagone, kde sa kurilo. jedalny vozen bol zatvoreny, pretoze v nom bolo asi 5 stupnov. orchidey na zachode neboli, obrazovky som tam tiez nikde nevidela.
ale maju tam fajn ponuku jedal a v kazdom pripade je to lepsie nez predrazena 1. trieda ceskych drah, kde je to prakticky bez sluzieb.
No ked som siel, tak vagon v ktorom som mal sediet bol pokazeny , tak ma presunuli do relax triedy (o triedu vyssie), personal v pohode, sluzby tiez, wifina takisto (nie ako v leoexpresse) cisto, ticho, zastrcka..prijemna cesta..
Jedine minus bolo ked vlak stal v jednom meste vo viacerych staniciach, tak to zahlasili len raz a clovek musel sledovat , na ktorej je stanici..
Inak zssk sa to nevyrovna..ani cenami, ani sluzbami..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Cestovanie ako také je obstojné, celkom pohodlné, vlak ide čistý. Tí stewardi či jak ich ideme nazvať chodia priebežne mrknúť ten poriadok vo vlaku. Fajn všetko.
Pri cestovaní bežnými vlakmi to totiž pokiaľ viem (a aj som tak vždy cestoval) funguje tak, že na území ČR si musí človek už kúpiť celý lístok.
prosto vlak s obsluhou. prides, sadnes si, kazdu stanicu ti trubka cez reprak vravi: kto vystupujete lucime sa a ked sa pohynas, tak sa zas zvitava..vitajte na palube bla bla..
idesho, marha!
donese ti jeden drink zadarmo, ponukne novin a potom tam uz len zbytocne obsmrda a nazera, takze si nemozes ani natajnasa zapalit..
RJ je fajn,dostanes mineralku, potom si mozes vybrat este zdarma kavu, jabl.most, ci neskutocny vynikajuci matovy caj ( nie v sacku ale priamo s matou, a medom), dalej ti donesu noviny z ktorych si mozes vybrat...Jedalny listok je celkom cenovo dostupny..Internet moc nefunguje ale tak vramci toho ze sa ide vo vlaku a siet nie j evsade sa to da chapat...a cena je super
Ale aj v inych vlakoch, ako napr.Pendolino je to to iste,..ked som cestovala nim z Prahy, takisto som dostala zdarma mineralku a tlač,maju vlastnu mobilnu aplikaciu kde je jedalny listok, zabava, a ine oddelenia, vo vlaku bol neskutocny klud a pocit luxusu a standaru...co pri RJ nepocitujem a celkom mi vadi ze ti stewardi kazdu chvilu ,,otravuju,, s niecim.
ale maju tam fajn ponuku jedal a v kazdom pripade je to lepsie nez predrazena 1. trieda ceskych drah, kde je to prakticky bez sluzieb.
Jedine minus bolo ked vlak stal v jednom meste vo viacerych staniciach, tak to zahlasili len raz a clovek musel sledovat , na ktorej je stanici..
Inak zssk sa to nevyrovna..ani cenami, ani sluzbami..