Ale nenávidím tam jednu vec a to je ako nutia predavačky aby nahovárali ludi na kupu nejakého časopisu .... včera sa ma to 10x opytala či nechcem časopis pre fitness....asponze bola vtipna a ked som jej furt vravel s usmevom nie nie nie,tak ona ze "som si istá,ze sa zachvilu prenho ešte vrátiš"
@lowqualityproduct Clo sa platí pri dovoze tovaru ktorý nie je z EU ( ak sa mýlim opravte ma ale snáď nie lebo potom už roky rokúce žijem v omyle )
@vlcica1989 ja som tento mesiac platila 17 eur poštovné, čím viac som pridávala do košíka tým väčšie mi to poštovné naskočilo... ale už pri dvoch veciach som mala tuším 13 € či koľko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ten časopis automaticky dáva do košíka aj v e-shope...
Nakupujem pomerne často len to poštovné ty kokos kde sú tie časy keď to stálo 10€
@lowqualityproduct UK je v európskej únii, čiže bez cla
@vlcica1989 ja som tento mesiac platila 17 eur poštovné, čím viac som pridávala do košíka tým väčšie mi to poštovné naskočilo... ale už pri dvoch veciach som mala tuším 13 € či koľko...