Netuším. Rád by som povedal, že nie, ale uznávam, že sa môže stať raz to, že ich skúsim... Drogy ma už ale vôbec nelákajú, verím teda, že sa mi to nestane
Uf, NO..... Pri cloveku, ako ja, si nikdy nemozem byt ista. Mozno by som tiez povedala nieco ako @montynka. Nemozem dat "nikdy", ale nemozem dat "urcite raz skusim"..
iba raz keď som sa pokúšala vyfajčiť trávu zabalenú v obyčajnom bielom papieri, a tráva mi z toho vypadla, ja som si to samozrejme nevšimla a vdýchla som zapálený papier, poviem vám skoro som to nerozdýchala fuj
alkohol, trava, hriby, LDS, kolesa, ketamin, kokain, piko, efedrin.. ochutnal som z každeho, ..z experiemntu.. kokain som mal asi 7 krat za cely život a hribiky tri krat.. no a chlast a hulenie..fuh.. vyhulil som toho tony.. ostatne veci len raz.. nie som žiadna socka, som čistý ako kokain pri mojej praci si take niečo navyše ani nemožem dovoliť a doba experimentovania so stavmi mysle ma už davno prešla..
A nechcem nikoho namotavať že exeprimentovať s drogami je dobre, ja som mal proste v hlave jasno ale mam, alebo MAL som kamošov ktorí si to tiež mysleli a dnes piko je ich každodenný chlebíček.. takže: "drogy sú zlé, áno?" vratane travy, chlastu, hribov.. všetko je to pičovina ktorá len zabija človeku čas sa nejako skutočne obohatiť , sú to proste látky ktoré pôsobia na ludský mozog tak že v realite sú taketo veci neprirodzené
@broken noo lsd je velmi zaujimavé, to by som mohol rozpisovať na dlho ale či dobre zažitky, no podla toho načo som myslel, ked sa mi mysel trochu odklonila na niečo negatívne audiovizualne sa tomu všetko prispôsobilo ,ked pozitivne ,všetko boli pozitívne haluze, počas tích osmych hodin som, prežil zachvaty smiechu, radosť, pohodu, euforiu, strach, paranoiu, ..ale bol to dobry zažitok. LSD je niečo véélmo výnimočné v mojom živote. Pochopil som že svet okolo mna je vlastne len to čo prebieha v mojom mozgu a nič viac.
@broken niektorí ludia sa z tripu už nevratili alebo mali nejake psychicke poruchy, treba nato silnu zdravu psychiku, ževraj sa ti po tripe vymaže velká časť spomienok, ale neviem ,nepamätám si žeby... podavalo sa to kedysi vojakom aby zabudli na hrozu ktoru zažili alebo aby boli pravdomluvní, dodava ti to pocit čistoty svedomia a veci vlastne vidíš triezvo ,velmi inteligentne a si priamy, len akoby v inej realite, v ktorej hmotné veci dokážu splívať s tvojou psichikou, proste je to haluz..akoby to ovladalo niečo z kozmu.. kto nemal LSD nevie.. no na druhej strane prave LSD neni lahke zohnať. Druhy krat som už kupil strašnu pičovinu.
No a trip maš v intervaloch ,čo ja viem..tak po 4 hodinach je to najintenzivnejšie a potom to zase opada postupne , po tripe sa cítiš ozaj jak keby si zažil vysokorychlostný let do kozmu a naspäť ma zem, očista, prijemna unava.. ale to je asi individualne, možno niekomu to šlape uplne inak ako mne, a berie to inak..
pred co ja viem asi pol rokom som mal koks, inac nic, pre srandu mam makak a do inych levelov sa posuvat nemusim. este to lsd by som skusil dakedy ked bude nejaka vhodna prilezitost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
vlastne takú čokoládu áno
iba raz keď som sa pokúšala vyfajčiť trávu zabalenú v obyčajnom bielom papieri, a tráva mi z toho vypadla, ja som si to samozrejme nevšimla a vdýchla som zapálený papier, poviem vám skoro som to nerozdýchala fuj
ale tak tráva nie je droga
A nechcem nikoho namotavať že exeprimentovať s drogami je dobre, ja som mal proste v hlave jasno ale mam, alebo MAL som kamošov ktorí si to tiež mysleli a dnes piko je ich každodenný chlebíček.. takže: "drogy sú zlé, áno?" vratane travy, chlastu, hribov.. všetko je to pičovina ktorá len zabija človeku čas sa nejako skutočne obohatiť , sú to proste látky ktoré pôsobia na ludský mozog tak že v realite sú taketo veci neprirodzené
No a trip maš v intervaloch ,čo ja viem..tak po 4 hodinach je to najintenzivnejšie a potom to zase opada postupne , po tripe sa cítiš ozaj jak keby si zažil vysokorychlostný let do kozmu a naspäť ma zem, očista, prijemna unava.. ale to je asi individualne, možno niekomu to šlape uplne inak ako mne, a berie to inak..
Ale aj tak moja naoblúbenejšia droga je pikenko DDD