Tie prijímačky sú totálne mimo. myslel som si, že som ten test celkom dobre vedel ale po prečítaní toho super výsledku ma to hneď prešlo. keby to aspoň rozdelili podľa odborov a usporiadali... Nie tam capnúť 30 odborov dokopy... to je jak naschvál
Ono to bolo rozdelené do 6 častí tak ako na stránke fakulty bolo napísané Niektoré celkom ľahké.. boli tam aj grafy a veľa čítania s porozumením a logiky.. hlavne tej výrokovej.. Ale ako som už písal... Bol som v tom, že som to napísal celkom OK... Ale keď som videl výsledok.. konec
Inak test mal 50 úloh a bolo na to 60 minút.. Netuším ako to robia, lebo mám z toho 220 bodov.. sú tam aj takí, čo majú nad 300... preto hovorím, že nič moc pre mňa
Z dejaku väčšinou Slovenské dejiny - tie novoveké a súčasné (ČSR atď) Ale bolo tam čosi aj z antiky. 10 úloh bolo z DEJ a myslím, že 10 z nosky ale na tie si už nespomínam ani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Inak test mal 50 úloh a bolo na to 60 minút.. Netuším ako to robia, lebo mám z toho 220 bodov.. sú tam aj takí, čo majú nad 300... preto hovorím, že nič moc pre mňa