prvu skusku mam buduci piatok, dalsiu mam stvrtok na to.. ratam s tym ze za tyzden sa to naucim pohodicke zatial chillujem pri wowku stale, tak uvidime ale verim si
tak... 5 dní som sa učila a prvú skúšku som dala na 25,5 bodov zo 40.... takže tak... to bola ale iba prvá časť a na druhú časť - ústnu sa budem učiť pravdepodobne tak 2 týždne (minimálne) cez sviatky.
@luthien tak zalezi aj na predmete. Napriklad taka matika to je mozno 30minut(tj staci ked si trosku skojes stanem), fyzika 2-3hodinky, ale zas ked je teoria, tak napriklad nauka o materialoch az 4hodiny(sice aj tam su rozne vzorce a priklady a grafy). teda ak sa nerata sa aj cas na cviceniach a prednaskach.
ale celkovo mna ucit nebavi, takze dlhsie by som to nevydrzal, niekedy nevydrzim ani len tolko
nikdy som nechapal ako sa niekto dokaze ucit tyzden jeden predmet a aj zavidel
cca týždeň - radšej si to pekne rozdelím, nechám si čas na opakovanie a samozrejme aj na iné aktivity na odreagovanie sa, než sa stresovať pár dní pred, že nestíham
Sa mate, ja musím odovzdať 2 seminárky a 3 labáky z toho dve sú ako mala bakalárka, respektíve niektorý to majú ako diplomovku/bakalárku. A priemerne učenie na skúšku je celý semester a v priemere jedna skúška 1 týždeň a každý deň aspoň 8 hodín učenia .
Mal som jednu luxusnú skúšku, kde som sa učil celý semester, a týždeň pred skúškou som sa učil každý deň cca 9 hodín a skúška trvala viac ako 3 hodiny priemerne , som ju dal za dve hodky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na nieco sa ucim tyzden, nieco si zapamatam do 2 vecerov
ale celkovo mna ucit nebavi, takze dlhsie by som to nevydrzal, niekedy nevydrzim ani len tolko
nikdy som nechapal ako sa niekto dokaze ucit tyzden jeden predmet a aj zavidel
Mal som jednu luxusnú skúšku, kde som sa učil celý semester, a týždeň pred skúškou som sa učil každý deň cca 9 hodín a skúška trvala viac ako 3 hodiny priemerne , som ju dal za dve hodky
aj na štátnice som sa učila polku jedného predmetu deň predtým
raz som sa na jednu učila pol dňa, ale to bola výnimka neskutočná..(dala som ju..lebo šak sprostí majú šťastie.. a ešte aké )
inak priemer tak týždeň...10-12 dní na mrte ťažkú...