Išli ste už tak na skúšku že ste sa na ňu absolútne nepripravovali? Odvážite sa tak ísť, spoliehate sa na ťaháky alebo to vzdáte a radšej tam ani nechodíte?
parkrat sa mi stalo, ze som sla pripravena minimalne, ale aj ked som vedela ze ju nedam, aspon budem vediet aka ta skuska je, z coho pozostava a na dalsi termin sa uz pripravim lepsie...no a samozrejme sa mi stalo ze sa mi podarilo odpisat od dobrych dusi sediacich predo mnou
stalo sa aj také už... veď skúška je od slova skúsiť ale zase aby som to uviedol na pravú mieru, tak aj keď som sa nepripravoval, tak som mal aspoň nejaký šajn o čom to je a vedel som čo to z prednášok
boli niektore..taka filmova adpatacia .D aleo rpeskúšanie z práe s informacemi
a ešte šialená ruská kultúra obsiahnutá v 4 prednáškach ... ale komplet kultura ako uplne zo všetkymi influences to si aj šprti odomna prosili ťahak vytlačiť.. (taky fajny uplne komplexny na štyri A4 som mala )
...ehh, kolkáteho je, už 12.2 ? nejak som už asi vzdala všetky tie skúšky, štúdiá, vš a kariéry,
(ked to aj tak nejako nekde.. až tak úplne hladko (
však najprv sa jebeš sa s výškou x rokov (min. 3 - 5 ročkov), vrazíš do toho x tisíc €,
aby si potom po jej skončení (..if everä) mohla aj tak rozposielat 100 cv-čok každý týden-/mesiac, ozvú sa ti nanajvýš 4-5ti, a ak sa stane zázrak, po x mesiacoch takej úspešnosti v rozposielaní životopisov ta do 1 z tích 5pohovorov aj vyberú, nekde klepkat do velkéého open-kanclu za 300 - 500..
už som si povedala, najlepšie už vidím si dat už len konkrétny ciel, do konca roka nasyslit hocijako, naškrabat 10 tis (a viac)..
(ale aj tak víc jak 3000 - max. 5tis za rok nedám dokopy.. :/(
na 2 skúšky som sa neučila a spravila som...na 3 som sa učila a nespravila som... ono to asi ide skôr o to ko človek danej problematike chápe ako nejaké bifľovanie sa
ja s avzdy ucim aspon 5 dni dopredu tak hodinu denne...aj ked sme raz davno v 3.semestri mali asi 5-6 skusok v predtermine povinnych za 3 dni som sa tym padom nemohla ucit tolko dni vopred, ale aspon som si to pozrela niekolkokrat aj v ten den a suhlasim so @4 ale napriek tomu je mozne, ze aj tak dostanem E, aj ked sa ucim, lebo mi to nejde do hlavy, hlavne ak je to nieco co ma nezaujima z tej sirokej skaly oblasti co mame (takeho marketingu mam uz plne zuby ) a zase ti, co tvrdia ze sa neucili dostanu A/Bcka, to im aj fakt "verim"
najlepsie aj tak bolo, ked som sa ucila na statnice 3 mesiace kazdy den pomaly 1 mesiac 1 predmet a ku koncu som si to uz opakovala vsetko a z predmetu, ktory som s aucila najmenej som mala A a z toho, ktpry sa mi zdal najlahsi, najlepsie zapamatatelny aj najsympatickejsi som dostala E
jasneee a vacsinu tak ze som sa 300 stran ucila noc predtym ... ale vsetko som dala som proste top ..inteligent sa nezaprie ale teraz to bude hardcore lebo musim spravit skusky skor ako ostatni cize sa budem musiet ucit priebezne ..co u mna znamena premahanie sa najvacsie na svete ... a to som v skole len stvrty den a uz mame naondenych prekladov a uloh a ja neviem uz ani ako sa volam ..ale treba aj zit
pred dvomi tyzdnami som mal tyzden, v ktorom som mal tri skusky a poriadne som nebol nauceny ani na jednu, no nakoniec som mal obrovske stastie na otazky a vsetko som to dal, ale pamatam si ako som sedel pred tou skuskou a rozmyslal co tu vlastne robim, len teraz som nedal skusku, na ktoru som sa ucil tyzden, tak to nasere viacej
isla a spoliehala sa na to co si pametam z hodiny... vacsinou dopadlo rovnako ako keby som sa ucila len som si proste spominala a vravela to vlastnymi slovami ale vysledok bol rovnaky samozrejme som si musela uvedomit co dokazem takto spracovat a co uz nie
Netreba to v žiadnom prípade vzdávať, vždy je šanca, že tam proste budú otázky, ktoré budeš vedieť. Možno aj všetky
PS: Ak by mal niekto pár minút na napísanie krátkeho diskusného príspevku, bola by som hrozne vďačná, potrebujem to k bakalárke Vďaka moc » svetvnas.blogspot.sk/2015/03/prosba-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ešte šialená ruská kultúra obsiahnutá v 4 prednáškach ... ale komplet kultura ako uplne zo všetkymi influences to si aj šprti odomna prosili ťahak vytlačiť.. (taky fajny uplne komplexny na štyri A4 som mala )
(ked to aj tak nejako nekde.. až tak úplne hladko (
však najprv sa jebeš sa s výškou x rokov (min. 3 - 5 ročkov), vrazíš do toho x tisíc €,
aby si potom po jej skončení (..if everä) mohla aj tak rozposielat 100 cv-čok každý týden-/mesiac, ozvú sa ti nanajvýš 4-5ti, a ak sa stane zázrak, po x mesiacoch takej úspešnosti v rozposielaní životopisov ta do 1 z tích 5pohovorov aj vyberú, nekde klepkat do velkéého open-kanclu za 300 - 500..
už som si povedala, najlepšie už vidím si dat už len konkrétny ciel, do konca roka nasyslit hocijako, naškrabat 10 tis (a viac)..
(ale aj tak víc jak 3000 - max. 5tis za rok nedám dokopy.. :/(
takže mi to uplne stačilo
Nemam rada taky pristup ku skole. Ale kazdeho vec.
PS: Ak by mal niekto pár minút na napísanie krátkeho diskusného príspevku, bola by som hrozne vďačná, potrebujem to k bakalárke Vďaka moc
» svetvnas.blogspot.sk/2015/03/prosba-...