kto teraz preziva muky??? tato diskusia je pre setkych ktory chytaju nervy pri knihach.....ja som dnes zvladol svoju prvu skusku ale neviem ci sa mam tesit alebo plakat kedze ma cakaju dalsie 4 do paze
taq co studaaci jaq ste na tom??? ja uz som zahojenyy..xwalabohu.. zajtra ma cakaa fytopatologia,celkom som to ryyxlo stihol nahaadzat do mozgu,co ma tesii a taqtiez tesi i faqt ze paq ma cakaju uz len 2, bo w predtermine boli 3 .. wy sa poxwaalte
nájt, aj ja mám presne tak, a musím to za január spraviť, lebo rátam s opravákom minimálne jedným, nechávam si febry radšej voľný.... cítim sa mizerne, zajtra držte palce, a učiteľovi asi s láskou vynadám:/
a viac sa cítim mizerne kvôli angline a taliančine, ktorým sa nemám kedy venovať
mam zaujem o brigadu aj v zahranici mam 16 cez leto 17 a rad bi som zobral aj kamaratku vjeme co je to robota zaujem bi mal aj moj brat ktori bude mat teras 15 ak vjete o njecom napiste na tuto imejlovu adresu (majlo2211@azet.sk ) LEN CEZ LETO !!! NO INFORMACIJE SKVOR NAJLEPSIE AJ ZO ZMLUVOV
no vidim, ze sa tu vsetci veselo chvalia, tak sa pridam aj ja, dnes som zvladla uz svoju druhu skusku z toho semestra, uz som v polovici a to najhorsie mam zasebou..snad
No ešte mám tri pred sebou, ale je to nič, v letnom semestri ich bduem mať deväť ak dožijem...ale nesťažujem sa, celý semester veľké hovno robím, aspoň cez skúškové nech si trochu zamakám
ja mam za sebou presne 102 skusok za cele studium ... na najhorsiu som sa ucil 2 tyzdne a na najlahsiu asi pol hodinu...priemerne to bolo vsak vacsinou tak den az dva - precital som knihu o (vacsinou) 250 stranach a islo sa... zaciatky boli tazke, ale ku koncu to islo same a skoncil som ako najlepsi v odbore...hehe
drzim vam vsetkym palce...verim, ze to zvladnete...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no to si dobry ,ja som v predtermine skusku akurat tak dovrzal
a viac sa cítim mizerne kvôli angline a taliančine, ktorým sa nemám kedy venovať
Ale mám taký blbý pocit, že len pri jednej to nezostane, ale čo už
mna caka este 6 skusok
nimrode, už aj ja mám 4, kinderko je neškodný pri ústnych:/
drzim vam vsetkym palce...verim, ze to zvladnete...