frajerovi...
1 kamarátke - spoznali sme sa na koncerte a poznáme sa už veľmi dlllllho
1 spolužiak - čiže v škole
takže tieto tri osoby sú také top! (a potom mám ešte zopár kamošov, ktorým ale nehovorím všetko, lebo už ma raz sklamali)
Jedného dôveryhodného kamaráta som spoznal cez Call of Duty, ďalší bol náhodne ku mne priradený na chémii a spriatelili sme sa, a jedného poznám ešte zo základky.
Pre mňa je skutočný priateľ môj kamoško Majko, ktorého hrozne ľúbim a neviem si bez neho predstaviť tento svet. Spoznali sme sa v Anglicku, obidvaja sme tam boli noví a trápili sa spoločne. Samozrejme, neskôr prišli dobré časy ale stále sme spolu a je to fakt super super super. Je to môj budúci svadobný svedok, bude stáť v prvom rade a podporí ma. Za tak veľa som mu vďačná.
Potom už nemám asi žiadneho skutočného priateľa, ešte možno Moniku lebo nás spájajú rovnaké záľuby a životný osud ale to už nie je taká 10000% dôvera a kamarátska láska a to všetko čo mám s Majčom
No a ešte môj milovaný partner. Ten je tiež super ale to je už partner nie kamoško
Uplne vazne - len jednu osobu by som mohol oznacit za naj priatela, lebo o mne vie v podstate vsetko a plne jej doverujem...spoznali sme sa tak ze sme boli dvaja cudzi ludia ktori o sebe vedeli a ja som jej napisal...
Asi tak zo štyroch, ak rátať aj brata tak päť.
Ale jeden vyčnieva veľmi, zatiaľ čo s ostatnými sa vídame čoraz menej (sme rozbehaní po zahraničí, priateľky a podobne).
Spoznali sa škola/spoločný kamoš. Musím vlastne pridať ešte jednu osobu, akosi som zabudol na babu jednu, keď mi behalo po hlave len slovo kamoš. Tak aj tá, ako kamoška, je geniálna a ľahko spolu kecáme.
Je ich... veľmi veľa, čomu sa divím, kedže, napriek spoločenskej povahe, mám asi predsa len radšej samotu. A spoznala som ich všade možne. Škola, práca, cez kamarátov a i birdz.
takých skutočných, s ktorými som fakt ako spojená putom asi 5... a spoznali sme sa- škola, spevokol, dramatický a u nás v meste- to už neviem presne ako lebo sa poznáme úplne od malička
potom ešte mám jedného fakt dobrého kamaráta, s ktorým sme chodili na jednu ZŠ, on chodil o rok vyššie, ale nejak sme sa moc nebavili a potom sme si začali písať na FB, nejak ako sme už boli na strednej... a to je na tom celkom dosť vtipné, že prioritne sme v podstate sa to začalo na FB, aj keď sme sa predtým reálne poznali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Rôzne, škola, práca, fitko,...
1 kamarátke - spoznali sme sa na koncerte a poznáme sa už veľmi dlllllho
1 spolužiak - čiže v škole
takže tieto tri osoby sú také top! (a potom mám ešte zopár kamošov, ktorým ale nehovorím všetko, lebo už ma raz sklamali)
a všetky tri sme velké kamarátky
len škoda že každá bývame v inom štáte
vlastne dve ak počítam sestru pretože ona je jediná osoba ktorej viem povedať fakt všetko
Potom už nemám asi žiadneho skutočného priateľa, ešte možno Moniku lebo nás spájajú rovnaké záľuby a životný osud ale to už nie je taká 10000% dôvera a kamarátska láska a to všetko čo mám s Majčom
No a ešte môj milovaný partner. Ten je tiež super ale to je už partner nie kamoško
Ale jeden vyčnieva veľmi, zatiaľ čo s ostatnými sa vídame čoraz menej (sme rozbehaní po zahraničí, priateľky a podobne).
Spoznali sa škola/spoločný kamoš. Musím vlastne pridať ešte jednu osobu, akosi som zabudol na babu jednu, keď mi behalo po hlave len slovo kamoš. Tak aj tá, ako kamoška, je geniálna a ľahko spolu kecáme.
potom ešte mám jedného fakt dobrého kamaráta, s ktorým sme chodili na jednu ZŠ, on chodil o rok vyššie, ale nejak sme sa moc nebavili a potom sme si začali písať na FB, nejak ako sme už boli na strednej... a to je na tom celkom dosť vtipné, že prioritne sme v podstate sa to začalo na FB, aj keď sme sa predtým reálne poznali