Zdravíčko,
potrebujem radu, odkedy som upgradol na win 10 tak mám problém dostať sa na skype. Strašne dlho načítavalo prilasovanie až na koniec sa to preplo na úvodne menu. Ako keby to nemalo internet, pritom som pripojeny cez kabel. Vsetko mi ide, vsetky
@kosmiklove to som skusal ale hned ako podlikavam ze nechcem nic so skypom stahovat tak ze sa neda pripojit na server a mozem si stiahnut alternativnu instalacku co je vlastne to iste a mozem to robit takto dookola kym mi nedojde miesto na disku
@kosmiklove Vyskúšal som aj to, skúsil prihlásiť a trvalo to asi 4 minuty a potom som to uz vypol...nic sa nezmenilo
Bol som v orange, hovorili ze maju nejaky vypadok ale asi sa to netykalo internetu...vsetko mi ide az na skype a gta v
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
instalacku si mozes stiahnut aj tu:
» filehippo.com/download_skype/...
» www100.zippyshare.com/v/qGRZxJBT/file...
Bol som v orange, hovorili ze maju nejaky vypadok ale asi sa to netykalo internetu...vsetko mi ide az na skype a gta v
ak to neni netom tak skus pozriet ci mas dobre ovladace na sietovku.
a gta budes mozno musiet preinstalovat. mozno to dojebalo ten social klub. nema to preco nefungovat