no mám problém v hre Skyrim... ide o to že predtým všetko išlo v pohode (myslím konkrétne na zvuk) a potom ho ju vypla, za par hodin som chcela zas hrať a už nejde zvuk + aj dialogy titulky (po česky) mi idu brutálne rýchlo že to ani čítať nestíham...
Takéto problémy robilo kamarátovi.. ale jemu k tomu nešiel ani USB 3.0 port. Stačilo mu aktualizovať zvukový driver a už šiel aj usb port, aj zvuky.
Asi najlepšie bude aktualizovať, prípadne preinštalovať drivery. Ďalej neviem, potom len hľadať po fórach, či niekto podobný problém už nemal. Možno je aj tak chyba v hre.
A samozrejme, preinštalovanie windowsu je najistejšie riešenie
@filipkoo ale ja som si to preinštalovala, kamarat mi na to poslal link stiahla som a tak... všetko iné mi ide... a po fórach som hladala a každý tam píše len blbosti, aj videa som hladala proste nič lebo keby zvuk. karta bola dojebaná tak to by mi ani winamp nešiel ani nič (viem, lebo na starom pc som mala)
kamarátovi nešiel iba zvuk z YTB (niekedy) a ten usb port len kvôli zvukovke, takže veľmi by som nespoliehal na to, že keď ide winamp, tak je zvukovka v poriadku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Asi najlepšie bude aktualizovať, prípadne preinštalovať drivery. Ďalej neviem, potom len hľadať po fórach, či niekto podobný problém už nemal. Možno je aj tak chyba v hre.
A samozrejme, preinštalovanie windowsu je najistejšie riešenie
a hru si skúšala preinštalovať?