Sny sú odrazom nášho vnútra a mnohokrát toho, čo navonok nechceme ukázať. Človek by nemal prestať snívať, pretože potom prestáva žiť. Sny si treba plniť, snažiť sa o to, aby sa stali skutočnosťou. Ja žijem svoje sny a nič/nikto mi v tom nezabráni. Milujem všetko a všetkých aj keď to pre mňa má následky, niekedy fatálne, ale ja sa nezmením ani ak ma zabijete. No ak ma zabijete vedzte, že láska v srdci sa zabiť nedá. To sú sny, ktoré žijem. Milovať a dávať všetko čo mám a je vo mne, aby druhí mohli byť šťastný.
nepripisujem im nijaký význam,lebo sa mi vždy snívajú nejaké debiliny....ako minule..ihly,striekačky,krv,všetci boli závislí,abstinujúci a agresívni feťáci ...keby som to mala brať tak, že teraz sa kôli tomu niečo stane....tak to by vyzeralo
OK moj najhorsi sen bol asi takýto: Snivalo sa mi sama neviem bolo to velmi zamotane a polku som si nepamatala no bolo to hrozne dost som sa chvela ked som vstala spavala som na velkej posteli ale vzdy len na jednej strane ked som sa s toho sna preberala lezala som na boku a videla na druhu polovicu postele este do zna sa mi zazdalo ze vedla mna lezi v poste mrtvy muz. Zlakla som sa riadne vyletela s postele teda skvor zletela. Hrzny sen ale malo to aj výhodu nikdy som tak rychlo nevstala
ked som bol maly tak sa mi aj dobre veci snivali , teraz kravini ako ze zakopnem alebo ze niekoho nebodaj zabijem skratka uplne nocne mory kde su tie casy ked sa mi snivali take dobre vecii ?
inak existuju ludia ze ked sa im nieco sniva , dokazu to ovladat , proste to maju nieco ako videohru , ked sa im sniva ze su na poli mozu to ovladat ako realny zivot ze si zmyslia ze pojdu do prava a tak dokazu sen aj ukoncit kedy sa im zachce .. proste nieco uzasne
Majú pre mňa nulový význam, považujem ich za výplod vlastnej fantázie alebo zle pozliepané útržky všemožných minulých spomienok a skúseností. Ale občas to je s nimi sranda, čo si myseľ robí, keď nie je celkom pri zmysloch .
@teenka je to tak ojedinele ako dalsie taketo schopnosti ludi . niekto dokaze vidiet zvuk , cize kazdy ton vnima farbou , nejaka farba sa mu zjavi ked je pocut nejaky zvuk . teraz neviem ci mozart alebo bach mal toto lebo popisoval nejake stupnice farbamy aj ja by som chel to z tymi snami vies , nemusel by som hrat nejake hry predstav si ze ten clovek si povie ze nech sa mu tan zjavi porche a ono tam v tom sne bude ! a moze s nim robit cokolvek a boze to je uplne peckove =D
@flussica Ano ano s tým suhlasím sny su utržkami uplne nepoctatných niekedy zazitkov a niekedy vyraznych zazitkov z minulosti. Napr minule sa mi snivalo o podpivníku co som mala pod kofolou A myslím že snáre hmm ja nevem nemaju pre mna vyznam
malokedy si pamatam co sa mi snivalo a ked tak bud sa mi snivaju velmi pekne sny alebo naopak same blbosti..to zalezi od toho ako a co prezivam v reale..cisty odraz.
pamätám si veľmi dobre jeden sen, ktorý sa mi sníval asi preed piatimi rokmi a zomrela som v ňom.. išlo o to, že som padala a padla som na chrbát a v tej chvíli ako som vo sne dopadla na zem, tak som sa zobudila, ležala som na chrbte, nevedela som čo sa deje, cítila som ako keby som sa vznášala nad posteľou a bol to totálne divný pocit..
@teenka tak v tomto prípade to asi neplatí, drogy som nikdy neskúšala ani neplánujem asi to bude len tými myšlienkami....možno som sa o tom rozprávala s niektorými ľuďmi,čítala jednu knihu a proste sa mi to všetko zamotalo do snov
@15 Uf, že snáre ... Keby som sa mala na základe vlastných snov riadiť snármi, už som aspoň osemkrát mŕtva, polovica mojich blízkych už sa ku mne nepriznáva a som strašný zradca .
Pre mńa sú všetky sny strašne nepochopiteľné a fascinujúce. Zlých snov som mala veľa, aj dobrých, ale naposledy sa mi snívalo, že sme s @andry koncertovali s Beatles To bolo super
@matusha take sny by som brala ale mne sa snivaju skratka hrozne sny každy 1000ci je len pekny ostatne su taky hovadiny asi by som sa nemala tolko stresovať
Sny su predpoveď buducnosti sice len čiastočne totiž keď ideš ty po ulici a ide tieš vidite to iste keď uvidiš že niečo niekto spravil tak to vidia iny a tvoj mozog si botla tohto posklada čo asi by ti ludia mohli spraviť je to ako napr. komu nahraš a mozog to vie a čo zistil premieta do snov a každy ich ma trochu ine ale trochu iste .Mne sa snivalo že zabubijam mrtvoly na pyramide všeci šli po mne bol som upir a mal som katanu zabijal som aj ludi a pil ich najdivnejšie bolo že sa mi to pačilo...
Zvyčajne sa mi snívajú úplné somariny..ale veľa snov sa mi už aj splnilo a to práve tie, ktoré boli fakt hrozné...na jeden nikdy nezabudnem, ale dosť ťažko sa mi o ňom rozpráva...snívalo sa mi, že niekto zomrel a naozaj sa tak stalo...vtedy ma to poriadne zobralo..a ešte doteraz mi je ťažko, keď si na to spomeniem
tak napríklad minulú noc sa mi snívalo, že som sedela pri jednom stole s mojim už bývalým profesorom nemeckej literatúry, ktorý sa ma opýtal, či viem preložiť jedno nemeckú vetu. No v momente, keď som sa nadýchla, prerušil ma hlas niekoho vedľasediaceho a preložil tú vetu za mňa. A môj profesor sa na mňa pozrel a povedal, či viem preložiť aj nejakú inú vetu, ja som prikývla a on mi po slovensky povedal vetu, ktorú som ja hneď zázrakom čistou nelámanou nemčinou na neho vykecla, každý jeden prízvuk na písmenkách bol na svojom mieste a on ma pochválil.
no a čo sa stalo keď som sa zobudila? mala som pohovor po telefóne v nemeckom jazkyu
nemám rada keď som v polospánku a zrazu sa mi začne točiť v hlave akoby som padala niekde hlboko... prestane to keď otvorím oči a potom mám proste taký divný pocit
inak ja mám veľmi divné sny, v poslednom čase samé požiare a mrtvoly, pohodaaa
Každy ma divne sny napr prave vcera som dostala darceky a krasne darceky a v tu noc sa mi snivalo ze sme isli do obchodu s rodicmi a povedali mi zover si co chces a mali tam krasne veci juj skoda ze som sa zobudila tak skoro Hlupy budík
do nedavna som si myslela, ze su vykladz snov volovina. ale od minuleho leta...nevim. snivalo sa mi o jednom chalanovi. mal taky prenikavy pohlad a tak krasne oci. a potom, zistila som, ze na ten sen v kuse myslim. a o par tyzdnov, som ho stretla v buse. a teraz, ked chodim do skoly busom ho vidim kazdy den. a zacal sa mi pacit. kamoska tvrdila, ze ten sen, konkretne pohlad mal znamenat varovanie. ale to som jej nepovedala, ze toho chalana vidim skoro kazdy den. ale uz som to pustila z hlavy. asi ma frajerku a ja som ho mohla vidiet este pred tym, a preto v tom sne vyzeral, ako on. alebo som mu tu podobu pripisala iba ja. asi mi sibe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
pravdepodobne to bolo znamenie že sa mám prestať hrať na superhera a začať znovu fetovať
inak existuju ludia ze ked sa im nieco sniva , dokazu to ovladat , proste to maju nieco ako videohru , ked sa im sniva ze su na poli mozu to ovladat ako realny zivot ze si zmyslia ze pojdu do prava a tak dokazu sen aj ukoncit kedy sa im zachce .. proste nieco uzasne
bohovsky klip
...a stále. a dodnes. :/ no nie vzdy su zle
no a čo sa stalo keď som sa zobudila? mala som pohovor po telefóne v nemeckom jazkyu
inak ja mám veľmi divné sny, v poslednom čase samé požiare a mrtvoly, pohodaaa