Ahojte. Viem že poobede by sa sladkosti nemali ale chcem vedieť, či keď som mlada (18), takže mam ešte metabolizmus vpoho a snažim sa mať pohyb a športovať, či mi to spáli. Chcem schudnúť 2 kila (mam 172 cm, 58 kil) ale sladkeho a čokolady sa nevzdam
tak sa asi nesnažíš dostatočne, čo iné na to povedať, ke´d milióny ľudí schodlo aj viac ako 100 kg a ty chceš schudnúť dve a nič... neverím že keby denne odjazdíš na stacionárnom bicykli 50 km že to do dvoch týždňov nezhodíš aj s tým, že by si sa napchávala čokoládou
stacia ti denne 5hodinove prechadzky
ako znie to absurdne ale staci ze zakazdym ked pojdes s kamosmi von nechodte si nikam sadnut ale cely cas sa prechadzajte xD
ja meriam tolko co ty a za rok som presne takto schudla 5 kg xD
ok mozno rok je vela ale ...ale bezakehokolvek snazenia ci obmedzovania len tak ~lebo ~som mojmu telu povedala sa mi podarilo zmenit svoju vahu na podvizivenych 53 kg xD
a to sa moj jedalnicek sklada asi z toho ze na ranajky cokolada nejaka tycinka, chocapic, jahodove mliecko biely kitkat obed zas nieco sladke nejaky puding pripadne krupica s pol kila cukru na pitie- 3/4 pohara sirup 1/4 voda pripadne pijem aj cisty sirup jem aj o 10 aj 11 vecier pred spanim bezne zjem tonu cokolady obcas dam dole aj 600g cokolady za den xD ale zas ja mam taku teoriu ze ja fakt nic ine okrem tych sladkosti nejem vies ok este jogurty a rastlinky ale ono je ine ked zjes velky tanier plny porcie nejakeho vysmazaneho massiv jedla a do toho schalis polku cokolady ako ked zjes 1 celu cokoladu a ktomu tycinku sladku a nejake broskyne
....ale zas mne to nechuti maso, vyprazane, mastne, fastfoody, normalne obedy, masivne jedla, velke porcie, pecivo nic take nezjem
ok dobre asi som odbocila staci ti prechadzanie sa a zvolenie si bud masivne jedla alebo sladkosti nemozes obe mozno mozes ale to uz nepojde tak lahko xD
aj ked mozno by islo zalezi od otoh jak ta poslucha tvoje telo xD
2kg? tie som schudla akurat vcera/dnes lebo som vcera nejedla cely den , som za cely den nic do seba nedala lebo som mala statnice a proste na jedlo som ani nepomyslela, a rano vaha..a zrazu bolo 51
Ja športujem pravidelne, ani nie tak behám ako sa hádžem o zem a mácham rukami, ale prepotím 3x viac než tí čo behajú na ihrisku ... takže sa to spáli v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
1 Keks - Áno, spáli
9328371721 Keksov + 232312 Čokolád - Nie, nespáli
ale Toshley alebo Iron Juggernaut su tvoji
ako znie to absurdne ale staci ze zakazdym ked pojdes s kamosmi von nechodte si nikam sadnut ale cely cas sa prechadzajte xD
ja meriam tolko co ty a za rok som presne takto schudla 5 kg xD
ok mozno rok je vela ale ...ale bezakehokolvek snazenia ci obmedzovania len tak ~lebo ~som mojmu telu povedala sa mi podarilo zmenit svoju vahu na podvizivenych 53 kg xD
a to sa moj jedalnicek sklada asi z toho ze na ranajky cokolada nejaka tycinka, chocapic, jahodove mliecko biely kitkat obed zas nieco sladke nejaky puding pripadne krupica s pol kila cukru na pitie- 3/4 pohara sirup 1/4 voda pripadne pijem aj cisty sirup jem aj o 10 aj 11 vecier pred spanim bezne zjem tonu cokolady obcas dam dole aj 600g cokolady za den xD ale zas ja mam taku teoriu ze ja fakt nic ine okrem tych sladkosti nejem vies ok este jogurty a rastlinky ale ono je ine ked zjes velky tanier plny porcie nejakeho vysmazaneho massiv jedla a do toho schalis polku cokolady ako ked zjes 1 celu cokoladu a ktomu tycinku sladku a nejake broskyne
....ale zas mne to nechuti maso, vyprazane, mastne, fastfoody, normalne obedy, masivne jedla, velke porcie, pecivo nic take nezjem
ok dobre asi som odbocila staci ti prechadzanie sa a zvolenie si bud masivne jedla alebo sladkosti nemozes obe mozno mozes ale to uz nepojde tak lahko xD
aj ked mozno by islo zalezi od otoh jak ta poslucha tvoje telo xD