Ale ne...tý ktorý nevedia čo to je tak to radšej ani nezisťujte...a sorry že som písala spevák som sa pomýlila má to byť ako ste už písali guitármen...
@Ooooo skús si prečítať všetky komentáre až potom píš oki ?? Lebo som to už napísala že som sa pomýlila a napísala som spevák...viac krát sa za to ospravedlňovať nebudem...
@1smajlik13 jj lucius sa tam moc nehodý pretože si ho viem predstaviť len krutého ale keby bolo HP/LM tam by som to zniesla ...myslíš preslash ?? len tá lahká romantika malá pusa a nič viac proste *mlask*
@Mirushqa94 SS/HP je najlepší proste mnaaaaaaam...ach my zvrhlíci... xP
@Fartgas ne sme strasny ........ Ale ja citam aj normalne ff a Luciusa nemam rada uz z principu jaky je....a newem ja som zasneny romantik preto len romantika....
@1smajlik13 to mňa už normálne ff nebaví, jedine keď je to dáka dlhá kapitolovka a Harry zobere šetko do vlastných rúk, začne sa učiť dáke pokročilé kúzla atď atď....a potom zabije Voldyho a šeci žijú šťastne až naveky...
Alebo keď je dákym dedicom napr. Godrica Chrabromila
@Fartgas mna prave take ne....mna bavia kapitolovky de sa Draco zamiluje do Hermiony a proste sa meni na dobreho a postupne sa daju do kopy.........a potom tam vpadne ten hnusak Lucius a kuje pikle z Ronom a daco spravia zle a potom je chudak Miona ale na konci je happy end....nenavidim sad endy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@29 tam malo na miesto mojho nicku @Fartgas
no nevadi
@Mirushqa94 SS/HP je najlepší proste mnaaaaaaam...ach my zvrhlíci... xP
Alebo keď je dákym dedicom napr. Godrica Chrabromila