Tie prvé dve, chcela by som sa nachádzať na koncerte a sedieť v nejakej relácii a robiť interview alebo byť hosťom nejakej relácie. A zistiť aký je to pocit a tak.
Ako Hitler by som chcela stáť pred tým davom a pod.
helenkou carterovou....a čo by som robila? no cely den by som bola AWESOME a prefackala Burtona že nech sa nehra len s vizážou svojich filmov ale konečne ich nakopne, ako to on vie!
alebo Trentom Reznorom a naplanovala by som súkromný koncert Nine Inch Nails na SR, presnejšie v Dubnici kde by mohli ísť ludia len na VIP lístky a všetky by som ich poslala mne
ozaj, a ešte by som mu jeho syna, Lazarusa Echa, premenovala.... ten malý by sa mi o pár rokov inak odvďačil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tie prvé dve, chcela by som sa nachádzať na koncerte a sedieť v nejakej relácii a robiť interview alebo byť hosťom nejakej relácie. A zistiť aký je to pocit a tak.
Ako Hitler by som chcela stáť pred tým davom a pod.
Nič. Sedeli u pivka, cigy a rozprávali sa.
alebo Trentom Reznorom a naplanovala by som súkromný koncert Nine Inch Nails na SR, presnejšie v Dubnici kde by mohli ísť ludia len na VIP lístky a všetky by som ich poslala mne
ozaj, a ešte by som mu jeho syna, Lazarusa Echa, premenovala.... ten malý by sa mi o pár rokov inak odvďačil
a ešte kopu ludí dajme tomu
alebo aj @17 .
alebo Josephom Morganom, to by som si celý deň niečo kecala s tým svojím skvelým prízvukom.
alebo Mozartom, aj ja chcem byť zázračné dieťa .
alebo kráľovnou Alžbetou, tou súčasnou.