Ako kedy, niekedy proste sa budem babrať aj milion hodin s chodničkom na hlave kym nie je perfektny, niekedy sa takto viem babrať s obočim, niekedy stravim dve hodiny pri enchtoch že si nedam pokoj kym to nie je perfect, ked si raz za cas dam spiralu tak uz to musi byt dokonale... proste vzdy nieco ine
Ale tak väčšinou keď už, tak sa vyhrám s oblečením, pri vlasoch spravidla len prehodím cestičku podľa toho, ako mi uschli či zamaskujem to, že nie sú práve čerstvo umyté tým, že ich trebárs zacopujem.
Nechty tak spilníkujem, som lenivá ich aj lakovať, keď už, tak priesvitným, nech nie je vidno, že sa olupuje.
No dokonalo upravené nemusí byť nič ale tak asi sa najviac starám v poradí o pleť, postavu a vlasy. Oblečenie to je tak že rada na seba len tak spontánne všetko navlečiem , takže nad tým veľmi nerozmýšľam aj ked ma móda baví.
vlasy si nečešem, oči si nemaľujem, o nechty sa nestarám, oblečenia mám dokopy 5 kusov, takže tam toho veľa nevymyslím , o postavu sa mi starať nechce, lebo by som teraz nemohla žrať nutellu, ako to zrovna robím a nohy som si tiež oholila po dlhej dobe a chlap sa tvári, že mu to vlastne je jedno
jediné, čo ma fakt zaujíma, je pleť, a aj o tú sa stará tak 100krát menej ako kedysi.
@tasha5 ake hentake? no s vlasmi musím, lebo ich mám jemné a jemné vlasy ťažko ženská donúti aby boli dlhé... rýchlo sa ničia, lámy, vysušia etc. .... a navyše ako vidno rada snimi farebne experimentujem ale spravila som to tka že sa blaznim len an tom jednom prameni ostatok sa hení... a všetko dokopy podlieha bezsilikonovym šamponom, kondicionerom, balzamom a domácim maskám
-o postavu sa staram aj nestaram zaroven. cvicim,ale zas jedlo si doprajem bez problemov hociake.
-s pleťou si nič nerobim okrem kremovania
-moje viečka tiene videli naposledy asi ..... ?? -- neviem kedy,priznam sa. v poslednom čase je to stale len linka+špirála a skončili sme. -nechty-vacsinou priesvitny lak,akurat tak opilnikujem a koniec (raz za čas mi prepne a si ich namalujem na cierno alebo na červeno)
-chlpy?srsly?myslim si,ze nie sme v dobe kamennej,ale tak povedzme,ze take ruky si neholim,lebo u seba mi to pride zbytocne.
-oblečenie-to vacsinou podla pohodlnosti,ale rada nosim pekne veci..no nepovedala by som,ze si necham na tom nejak EXTRA zalezat,ze musi byt vsetko tip-top,aj ked ano,najdu sa aj take prilezitosti
a teda nakoniec
-vlasy-to je teda moj vyber,pretoze na tie som zatazena. u mna su vlasy na prvom mieste,lebo ich asi lubim najviac,staram sa o ne najviac a vzdy to tak bolo.
v poslednom čase vychádzam z domu tak ako sa zobudím, mesiac dozadu som si ešte upravovala vlasy/česala, ale teraz už kašlem aj na to....a aj tak sa cítim úplne megaskvele
okrem postavy, pre ktorej parametre nevyvíjam nijaké aktivity a ani neobmedzujem jedálny lístok, mi záleží na všetkom, ale nerobí mi problém vyjsť von v teplákoch a starom tričku, ani s vlasmi neučesanými a zmutanými do gumičky a ani s olúpanými nechtami... ale minimálne bez korektoru (alebo púdru) von nevyleziem. a ešte by som ani s chlpatými nohami nevyšla, ale nedá sa hlasovať za dve, a to aspoň môžem vyriešiť dlhými nohavicami
tak u mna oblecenie no. 1. som posadnuta oblecenim, venujem mu vela casu, nakupujem kazzdy den, som nanho zatazena a proste na tom mi zalezi.
druha vec: make up a oci tak to je pre mna tiez velmi dolezite, tiez tomu venujem pomerne dost vela casu a penazi. nemozem si pomoct je to skor hobby som rada ked mozem 4 hodiny skusat rozne vecicky
nechty: chodim nechtarke cize ich mam vzdy tip top a nemusim sa o to tk starat. lakov mam asi milionpat ale nebavi ma lakovat si ich
o vlasy sa moc nestaram, ziju svoj vlastny zivot a dokym vyzeraju super, netrapia ma
postava tiez zije vlastny zivot, okym som chuda som spoko.
ale inak neznášam že sa niekedy môžem aj pretrhnúť, starám sa o pleť a pokožku ale furt mám nejaké sprosté alergie a splašené hormóny takže sa môžem aj poskladať a aj tak nebudem mať dokonalú pleť.
a potom si niekto príde ktorého tvár v živote nevidela nič čistiace, jeho pokožka ani nevie čo je to krém na telo a aj tak má všetko ako detská prdelka. fuck.
nerobi mi problem vyjst von v starom obleceni neucesana nenamalovana, ja sa sebe pacim stale, ale pre dobry pocit sa rada pekne a pritazliv obleciem, namalujem sa a vyzehlim si vlasy. nechty mam stale upravene aspon sa snazim mat, inak sa citim ako bezdomovec... a postavu mam tiez v pohode takze tak normalne.... zas nie je moj zivot o tom ako vyzeram
zahlasovala som za vlasy, lebo tie ma vždy najviac trápia aby som ich mala v pohode, proste to je podľa mňa jedna z prvých vecí, čo si niekto na mne všimne, alebo keď sa na mňa pozerá..
potom je to vlastne ešte pleť, lebo nikde sa nepohnem bez krycieho kremu..a všetko ostatne mi je dosť jedno
(nechty som si nelakovala už..velmi dávno;
celý víkend nepotrebujem špirálu, len cez týžden si dávam, inak na oči nič;
postava, no zatial sa to dá, takže neriešim ;
chlpy, no to sa dá zakryť oblečením prinajhoršom;
a oblečenie, to mi je vcelku jedno, ale je pravda že sa v ňom musím dobre cítiť;
keď mám mastné vlasy a musím niekam ísť tak to vypnem hore a idem.
keď mám ošúpaný lak a nestíham idem aj s takým.
oči si maľujem raz do roka aj to len špirálou. keď makeup občas nepomáha tak idem aj bez. občas aj obočie nevytrhám mesiac. chlpy ale holím pravidelne! ale vždy dbám na čisté oblečenie a ja musím byť tiež čistá! a ľúbim hranolky s kečupom! a postava je príležitostne fajn a teraz bude najfajn!
fúú ešte pred pol rokom som nenamaľovaná nevyšla ani smeti vyniesť, proste vždy tip-top nechty upravené, vlasy, namachlená, nosila som šošovky a dokonca som si aj ruky depilovala
teraz sa nemaľujem, nosím okuliare a je mi to srdečne jedno
davam si zalezat na vsetkom - na kazdej jednej casti svojho tela a tiez aj na obleceni. neupravena nechodim nikde. mozno mam plytky prazdny zivot, ale ja sa necitim dobre, ked nie som tip-top.
pleť a postava... vlasy samozrejme, ale nie tak že by som sa každé ráno pol hodinu vyčesávala. kvôli vlasom som ochotná sprchovať sa v studenej vode, ale nie ráno vstávať skorej a zapínať žehličku
Nechty - veľmi na nich zaťažená nie som, ale rada si ich lakujem, aj keď mi to veľmi nejde, keď si skúšam urobiť nejaký vzor, takže používam iba jednu farbu
Pleť - O tú sa príliš nestarám, myslím, že mi to netreba.
Oči - Dávam si iba riasenku, ani to nie každý deň (možno si pomyslíte, že som fiflena, ale áno, vážne si v jedenástich rokoch dávam riasenku
Chlpy - Tak nie asi
Postava - Chcela by som, ale nikdy neprestanem jesť sladké a cvičiť sa mi nechce...
Oblečenie - Tiež na to nie som veľmi zaťažená, najmä preto, že ho nemám tak veľa, ale nikdy na seba nehodím prvé, čo uvidím..
Vlasy - Toto asi najviac, myslím, že vlasy sú pre mňa najdôležitejšie. Serie ma, že každý večer mám také dokonalé a pekné vlasy, ale ráno, keď idem do školy, vyzerajú ako po výbuchu, aj keď si ich polhodinu češem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
linka musí byť vždy, postavu v poslednom čase len zdravšou výživou... nie je čas na cvičenie... a oblečenie... asi tak
ňochty mam teraz oničom keďže v robote sa vždy dolámu...:/
Ale tak väčšinou keď už, tak sa vyhrám s oblečením, pri vlasoch spravidla len prehodím cestičku podľa toho, ako mi uschli či zamaskujem to, že nie sú práve čerstvo umyté tým, že ich trebárs zacopujem.
Nechty tak spilníkujem, som lenivá ich aj lakovať, keď už, tak priesvitným, nech nie je vidno, že sa olupuje.
Čo sa ksichtu týka, to podľa nálady.
jediné, čo ma fakt zaujíma, je pleť, a aj o tú sa stará tak 100krát menej ako kedysi.
som fakt nádherná žena podľa vyššie opísaného
Zajebem si vlasy do gumicky, obleciem si rifle, tricko so zirafkou a privelku mikinu lebo som netrafila cislo na nete a palim do pice.
Takto sa o seba staram.
nepotrebujem mať nič dotiahnuté k dokonalosti (obzvlášť preto, že sa mi to nikdy aj tak nepodarí)
hlavne, že som múdra
-o postavu sa staram aj nestaram zaroven. cvicim,ale zas jedlo si doprajem bez problemov hociake.
-s pleťou si nič nerobim okrem kremovania
-moje viečka tiene videli naposledy asi ..... ?? -- neviem kedy,priznam sa. v poslednom čase je to stale len linka+špirála a skončili sme. -nechty-vacsinou priesvitny lak,akurat tak opilnikujem a koniec (raz za čas mi prepne a si ich namalujem na cierno alebo na červeno)
-chlpy?srsly?myslim si,ze nie sme v dobe kamennej,ale tak povedzme,ze take ruky si neholim,lebo u seba mi to pride zbytocne.
-oblečenie-to vacsinou podla pohodlnosti,ale rada nosim pekne veci..no nepovedala by som,ze si necham na tom nejak EXTRA zalezat,ze musi byt vsetko tip-top,aj ked ano,najdu sa aj take prilezitosti
a teda nakoniec
-vlasy-to je teda moj vyber,pretoze na tie som zatazena. u mna su vlasy na prvom mieste,lebo ich asi lubim najviac,staram sa o ne najviac a vzdy to tak bolo.
Ale ináč mi to je ukradnuté..
musí byť aj keby neviem.
druha vec: make up a oci tak to je pre mna tiez velmi dolezite, tiez tomu venujem pomerne dost vela casu a penazi. nemozem si pomoct je to skor hobby som rada ked mozem 4 hodiny skusat rozne vecicky
nechty: chodim nechtarke cize ich mam vzdy tip top a nemusim sa o to tk starat. lakov mam asi milionpat ale nebavi ma lakovat si ich
o vlasy sa moc nestaram, ziju svoj vlastny zivot a dokym vyzeraju super, netrapia ma
postava tiez zije vlastny zivot, okym som chuda som spoko.
hranolky som mala vcera
a potom si niekto príde ktorého tvár v živote nevidela nič čistiace, jeho pokožka ani nevie čo je to krém na telo a aj tak má všetko ako detská prdelka. fuck.
2) pleť- pupáky nemám, mastná nie je, čiže sa starať nemusím
3) namaľované oči- len ak niekam idem, aj to nikdy nie sú dokonale keď som doma, nemachlím si ich nikdy
4) chlpy- starám sa o chlpy znamená, že ich pestujem? teda, to nerobím!
5) postava- ako sa o ňu mám starať? nič extra nerobím a stále vyzarám rovnako
6) oblečenie- väčšinou nosím to, čo je v skrini najbližšie/ na vrchu kopy
7) vlasy- snažím sa, aby neboli mastné... ale keď sa pritrafí, tak to tresnem do gumičky a je pokoj...
8) hranolky mi nechutia
potom je to vlastne ešte pleť, lebo nikde sa nepohnem bez krycieho kremu..a všetko ostatne mi je dosť jedno
(nechty som si nelakovala už..velmi dávno;
celý víkend nepotrebujem špirálu, len cez týžden si dávam, inak na oči nič;
postava, no zatial sa to dá, takže neriešim ;
chlpy, no to sa dá zakryť oblečením prinajhoršom;
a oblečenie, to mi je vcelku jedno, ale je pravda že sa v ňom musím dobre cítiť;
hranolky mi momentálne nechutia)
toť vše
a k otázke - v poslednej dobe nechty. + ľúbim svoje vlasy, tak sa o ne starám teda. a maľujem sa skoro každý deň, čiže vlastne aj pleť a oči.
diskutabilné proste
keď mám mastné vlasy a musím niekam ísť tak to vypnem hore a idem.
keď mám ošúpaný lak a nestíham idem aj s takým.
oči si maľujem raz do roka aj to len špirálou. keď makeup občas nepomáha tak idem aj bez. občas aj obočie nevytrhám mesiac. chlpy ale holím pravidelne! ale vždy dbám na čisté oblečenie a ja musím byť tiež čistá! a ľúbim hranolky s kečupom! a postava je príležitostne fajn a teraz bude najfajn!
teraz sa nemaľujem, nosím okuliare a je mi to srdečne jedno
Pleť - O tú sa príliš nestarám, myslím, že mi to netreba.
Oči - Dávam si iba riasenku, ani to nie každý deň (možno si pomyslíte, že som fiflena, ale áno, vážne si v jedenástich rokoch dávam riasenku
Chlpy - Tak nie asi
Postava - Chcela by som, ale nikdy neprestanem jesť sladké a cvičiť sa mi nechce...
Oblečenie - Tiež na to nie som veľmi zaťažená, najmä preto, že ho nemám tak veľa, ale nikdy na seba nehodím prvé, čo uvidím..
Vlasy - Toto asi najviac, myslím, že vlasy sú pre mňa najdôležitejšie. Serie ma, že každý večer mám také dokonalé a pekné vlasy, ale ráno, keď idem do školy, vyzerajú ako po výbuchu, aj keď si ich polhodinu češem
Hranolky mám rada, ale nejem ich často...
mejkap,keďže sa mi občas vyhodí dosť škaredá vyrážka
a nechty,na ktorých musím mať neustále nejaký lak,lebo sa mi príšerne lámu