Mňa raz ako malú niekto strašil, že niektoré rozprávky sú ... proste, že ťa nejakým spôsobom zhypnotizujú alebo čo ( , takže som sa, myslím, do 10tich bála pozerať aj Pokémonov, lebo som verila, že aj oni ma zhypnotizujú!
Ale keď som zistila, že to nič robí, tak som bola sklamaná!
@flussica praveze som ti chcela vysvetlit, ze nefunguje, len so mteraz jemne out of order
a praveze nie... otca som rok nutial nech si zahrame lebo co ma to naucil hrat odvtedy so mnou hral len a dovolenke a terza hravam s kamaratom obcas... a bol u nas v meste tak sme boli zahrat
aj plagát som tuším mala a raz bola taká súťaž z džúsov, že nakreslíš vymysleného pokémona a keď vyhráš, tak tam bude hrať....a ja som ho fakt nakreslila
@ssnehulienka Ani nie, ked zapocitam, ze este stale to u vacsiny populacie platnost ma . Pretoze Ty mas pridobry postreh a nenechas sa slovom tak lahko oklamat, resp. citas aj to, co je nevypovedane, tak to stale neplati pri vsetkych.
Bonus: Tvoj odhad k pojmu "zaujimave" bol dobre vysvetlenie, ale nesmieme zabudat, ze moze mat aj ine priciny. V mojom pripade napoly casove dovody a napoly fakt, ze som nevedela, co k tomu dodat.
@flussica tvoja reakcia ma omracila na dva dni... nemám rada ked sa so mnou rozprava niekto inteligentnym sposobom.... lebo to musim premyslat inak len ja nicim ludi..
Ale skusim to
na margo tvojich nekonciacich komplimentoch o mojich kvalitach, myslis.... tzv citat medzi riadkami? hej obcas sa podari Nuž alre polko lichotivych fraz na mna uz davno nik nespotreboval..
A aj som mala kapku pocit, ze to spominane "zaujimave" nesuvisi len s faktom, ze ta jednoducho nidim, mozon si prilis veri male nejake moje vnutorne citenie vytusilo, ze ot nebude jedniny problem..
Dochadzaju mi slova... uz dlho nevydrzim... uz niet co dodat..... STOP
@ssnehulienka Nerozosmievaj ma. [Niekedy nieco napises tak, ze by som aj mohla vyhlasit, ze sme na tom obojstranne (s tym sposobom).]
Akychze lichotivych? Avsak pokial povazujes konstatovania z dojmu za lichotive, zrejme budu pravdive .
Nenudis ma, jasne? Keby si ma nudila, dozvies sa to velmi rychlo. Odpisem Ti este usecnejsie a vobec sa z toho nerozvinie takato konverzacia. Ale to si iste vydedukovala aj sama .
@flussica Ja viem, už dávno je nám obom jasné, že jadrá určitých smerov v zmýšľaní máme dosť podobné
Ano, ja ot povazujem za lichotive kedze aj tych pozitivnych konstatovani sa ku men dostava dost malo...
Zistila som ,ze pisem dost necitatelne s milion chybami cize ti nebudem vycitat, ze si nepochopila, ze ja chapem ze ta nenudim Bude ti dokonca odpustene na zaklade urcitych okolnosti..
Hej, vidiet urcite aj ja si myslim (tvarim sa ze viem o com hovorime)
@ssnehulienka Ale, ale.. A ako dávno ? (Mne to tak ani neprišlo. Ale keď hovoríš, čo sa budem vzpierať? *S humorom
Mozno posobis drsne, tak sa Ti ludia boja prihovorit, alebo takto nieco .
Akoze.. cast z toho som rozsifrovala .
Na zaklade akych okolnosti? Ty, nezelaj si ma, ak zajtra otvorim svoj ucet a dozviem sa, ze je vybieleny . Lebo hned budem vediet, s kym si to ist vybavit - a to nemaj strach, ze si nevybavim.
(Ani Ty nevies ? Tak to ma teraz naozaj uprimne tesi.)
@flussica ten casovy udaj je v tejto situacii absolutne irelevantny
neviem si zrovna drsne, ale fakt, ze par mojich dobrych priatelov premyslalo o mne predtym ako ma spoznami ais v zmysle "boze ot co je za picu" ak osami priznali cize... mozno na tom nieco bude
Tych, spomenutych okolnosti ako fakt, ze pisem ako pod vplyvom velkeho mnozstva alkoholu (vies cim to je? ja pisem le ndvoma prstami si terza uvedomujem
Ale ked uz si mi vnukla ten napad s uctom ja na d tym popremyslam Ale nebud trapna, ak by nahodou, dokonale zahladim stopy Pockaj s tymto sa mi nuka otazka, ak sa bojis ,ze tvoj ucet bude vybieleny... pytam sa odkial moze nadobudnut student VS aky-taky financny obnos ?
@ssnehulienka Che, aky pravnicky vyraz.. Cize nakolko je to irelevantne, pochopila som, ze sa tym dalej nemam zapodievat
A vies Ty co? Tak ja sa Ti nepriznam, nakolko som si to nemyslela, ale myslela som si, ze si drsna (ale mozno je to ekvivalent toho Tebou spomenuteho pojmu) . Nieco na tom bude.
A to uz kde sa spominalo? (Ty pises len dvoma, cha-cha? No, to bude mat vplyv. A to si este skus s diakritikou ! Asi nechodis do skoly, kde by si mala strojopis, ze. Ja mam individualny sposob - asi tak s osmimi .)
Dobre, tak pre Tvoju radost sa budem mozno tvarit, ze som na to neprisla . Ale iba chvilu. Potom skonci sranda a vratis mi ich .
PS: Este nie som ani student VS . A vlastne, ked tak premyslam.. ja nemam ucet. Ale to je nepodstatne (alebo, v reci Tvojho kmena, tzv. irelevantne tiez?).
(Oblubujem, ked sa veci deju k vseobecnej spokojnosti .)
@ssnehulienka Neduhy konverzacie na viac tem sucasne .
Pozor - nie, ze si. Ale ze tak posobis. (To si dopadla este dobre - to o svojej momentalne velmi dobre kamaratke som si kedysi myslela, ze je to strasne namyslena pipka .)
A-ha.. aha.
Aspon som posobila tak vzdelane a zodpovedne, ze si bola v tom ?
Fuha.. ako presne vypocitane .
Nikto nepovedal, ze si musis zachovavat status inteligentneho cloveka.
tak ja som mala dva nalepkove albumy, jeden skoro cely ponalepkovany, mi chybali asi tri nalepky a bum, prestali ich predavat.. znicilo mi to zivot.. ale stale pokemonov milujem, avsak iba tych z prvej serie a tiez no obcas mi ujde ruka a kupim daku chujoviny pokemonsku(A)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
šak a čo.. najlepšia rozprávka !
Ale keď som zistila, že to nič robí, tak som bola sklamaná!
Hravas sach casto?
a praveze nie... otca som rok nutial nech si zahrame lebo co ma to naucil hrat odvtedy so mnou hral len a dovolenke a terza hravam s kamaratom obcas... a bol u nas v meste tak sme boli zahrat
Zaujimave.
A to "zaujimave" zanci, ze is celkom na urovni znudena z toho, co som pisala co je dost blbé.. idme spat, uz mi prepina
Bonus: Tvoj odhad k pojmu "zaujimave" bol dobre vysvetlenie, ale nesmieme zabudat, ze moze mat aj ine priciny. V mojom pripade napoly casove dovody a napoly fakt, ze som nevedela, co k tomu dodat.
Prepina Ti ale zaujimavym sposobom . Dobru.
@hereiam Sutaz z dzusov .. A akeho si nakreslila?
Ale skusim to
na margo tvojich nekonciacich komplimentoch o mojich kvalitach, myslis.... tzv citat medzi riadkami? hej obcas sa podari Nuž alre polko lichotivych fraz na mna uz davno nik nespotreboval..
A aj som mala kapku pocit, ze to spominane "zaujimave" nesuvisi len s faktom, ze ta jednoducho nidim, mozon si prilis veri male nejake moje vnutorne citenie vytusilo, ze ot nebude jedniny problem..
Dochadzaju mi slova... uz dlho nevydrzim... uz niet co dodat..... STOP
( )
Akychze lichotivych? Avsak pokial povazujes konstatovania z dojmu za lichotive, zrejme budu pravdive .
Nenudis ma, jasne? Keby si ma nudila, dozvies sa to velmi rychlo. Odpisem Ti este usecnejsie a vobec sa z toho nerozvinie takato konverzacia. Ale to si iste vydedukovala aj sama .
Hej. Vidiet . (Zaujimave?)
Ano, ja ot povazujem za lichotive kedze aj tych pozitivnych konstatovani sa ku men dostava dost malo...
Zistila som ,ze pisem dost necitatelne s milion chybami cize ti nebudem vycitat, ze si nepochopila, ze ja chapem ze ta nenudim Bude ti dokonca odpustene na zaklade urcitych okolnosti..
Hej, vidiet urcite aj ja si myslim (tvarim sa ze viem o com hovorime)
Mozno posobis drsne, tak sa Ti ludia boja prihovorit, alebo takto nieco .
Akoze.. cast z toho som rozsifrovala .
Na zaklade akych okolnosti? Ty, nezelaj si ma, ak zajtra otvorim svoj ucet a dozviem sa, ze je vybieleny . Lebo hned budem vediet, s kym si to ist vybavit - a to nemaj strach, ze si nevybavim.
(Ani Ty nevies ? Tak to ma teraz naozaj uprimne tesi.)
neviem si zrovna drsne, ale fakt, ze par mojich dobrych priatelov premyslalo o mne predtym ako ma spoznami ais v zmysle "boze ot co je za picu" ak osami priznali cize... mozno na tom nieco bude
Tych, spomenutych okolnosti ako fakt, ze pisem ako pod vplyvom velkeho mnozstva alkoholu (vies cim to je? ja pisem le ndvoma prstami si terza uvedomujem
Ale ked uz si mi vnukla ten napad s uctom ja na d tym popremyslam Ale nebud trapna, ak by nahodou, dokonale zahladim stopy Pockaj s tymto sa mi nuka otazka, ak sa bojis ,ze tvoj ucet bude vybieleny... pytam sa odkial moze nadobudnut student VS aky-taky financny obnos ?
(super, vsetci sme uprimne radi, ake mile
A vies Ty co? Tak ja sa Ti nepriznam, nakolko som si to nemyslela, ale myslela som si, ze si drsna (ale mozno je to ekvivalent toho Tebou spomenuteho pojmu) . Nieco na tom bude.
A to uz kde sa spominalo? (Ty pises len dvoma, cha-cha? No, to bude mat vplyv. A to si este skus s diakritikou ! Asi nechodis do skoly, kde by si mala strojopis, ze. Ja mam individualny sposob - asi tak s osmimi .)
Dobre, tak pre Tvoju radost sa budem mozno tvarit, ze som na to neprisla . Ale iba chvilu. Potom skonci sranda a vratis mi ich .
PS: Este nie som ani student VS . A vlastne, ked tak premyslam.. ja nemam ucet. Ale to je nepodstatne (alebo, v reci Tvojho kmena, tzv. irelevantne tiez?).
(Oblubujem, ked sa veci deju k vseobecnej spokojnosti .)
áno, toto nám z toho vzislo, so mdrsná
my sme sa aj učili desiatimi prstami ale akosi som leniva tak pisat cize... smola
boze moja pamat pokulháva, fest som myslela, ze uz si na vyske...
a s diakritikou pisem tak 3/5 času
ved boze nemam rada take tie pravy kde musim reagovat na 5 veic nara za este si pri tom zachovavat status onteligentneho cloveka..
Pozor - nie, ze si. Ale ze tak posobis. (To si dopadla este dobre - to o svojej momentalne velmi dobre kamaratke som si kedysi myslela, ze je to strasne namyslena pipka .)
A-ha.. aha.
Aspon som posobila tak vzdelane a zodpovedne, ze si bola v tom ?
Fuha.. ako presne vypocitane .
Nikto nepovedal, ze si musis zachovavat status inteligentneho cloveka.
To je jedno! v dvoch tretinach pripadov je dolezite aj to ,ze tak aspno posobim in my opinion..
Ale hej, spominami aj nieco o tom ,ze so mvypadala fest namyslene
Ale hej no mala so mvoci tebe nejaky stupen respektu...
Ale nemusis sa bat, este vzdy si ho mozes vydobyt spat
pici, vydobyt sa asi nepise takto ze ? ale hej! takto, dobre
To nie je presne vypocitane len polovina bola malo a dve tretiny zas vela
A JA som si vramci pudu sebazachovy alebo tak pvoedala, ze si musim udrziavat status taky... no nejak mi to nevydáva