keďže som sa vytrepala len neďaleko do jedného lesíka za sídliskom, kde neboli najlepšie podmienky, tak som videla len asi do desať za dve hodiny....ale bolo to super
my sme styria lezali na luke a asi dve hodiny to sledovali vcera vecer aj predvcerom...videli sme ich okolo 30 a aj take velke co uplne osvetlili oblohu...chystame s atam aj dnes..stoji to za to
Chvíľku, včera som nič nevidela, myslím, že predvčerom asi aj áno, ale tu je aj tak niečo ťažko vidno, sprosté svetlá všade a veď celé toto obdobie by to vraj malo byť také viditeľnejšie, nie len včera.
Od 10. som chodila každú noc pozerať. A videla som ich dosť. Ale túto noc najviac, minimálne 50...A asii 15 takých, že za sebou nechali takú menšiu čiaru. Škoda, že želania sa neplnia.
napocital som 20 perzeidov a 3 bolidy bolid je velmi jasny meteor ktoru po sebe zanecha taku svetelnu stopu troska .. jedna bola do zelena a druha do zlta
ale ta cesta na moje pozorovacie stanosvisko to bol zabijak a to len koli kamaratovej skratke cez nocny les ... samozrejme sme zisli z cesty a bludili asi hodinu .. nakoniec sme vysli na uplne opacnej strane ako sme chceli ... no mne to nedalo a presiel som tie 2km obchadzkou na to parkovisko no ked som sa vracal creva som za sebou tahal ale stalo to za to !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
sledovala som ich a v priebehu 10min. som ich videla minimálne 8 ktoré som ja zaznamenala..
No a k veci.. Sledovali sme a traja sme videli nieco taketo:
.. a nie sú to hviezdy.
ale ta cesta na moje pozorovacie stanosvisko to bol zabijak a to len koli kamaratovej skratke cez nocny les ... samozrejme sme zisli z cesty a bludili asi hodinu .. nakoniec sme vysli na uplne opacnej strane ako sme chceli ... no mne to nedalo a presiel som tie 2km obchadzkou na to parkovisko no ked som sa vracal creva som za sebou tahal ale stalo to za to !